• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Доц. Христов: Българите се циганизират

Доц. Христов: Българите се циганизират

София /КРОСС/ Живеем в условията на хибридна война, като пропагандата се води от двете страни", така доц. Иво Христов от СУ "Климент Охридски" коментира пред TV7 Втората студена война, в която основни страни са Русия и САЩ. По думите му Великите сили са наясно, че ядрен сблъсък ще унищожи човечеството. Затова битката е на друго ниво - информационно, ментално, финансово, икономическо. И в тази схема България отдавна се е превърнала в територия, тъй като заема важно стратегическо място. Още от миналото се е знаело, че който владее нашата територия, командва целия Балкански полуостров. Той посочи, че в последните 25 години сме имали страхлив политически елит, който е бил готов да се продаде, но не го е направил, тъй като се страхува да заеме позиция. В същото време съществото среден българин е политически инфантилно и обществено неграмотно. То няма елементарна представа за света, в който живее, и механизмите, по които този свят се управлява, категоричен е доц. Христов. Значителна част от българското население стои в едно затъпяло състояние на политическа и социална анестезия. Просто гледа това, което се случва пред очите му, вижда идващата към него смърт със скоростта на куршум и даже не трепва, така гостът цитира журналиста Тома Томов. Според доц. Христов оттук много отдавна си е отишъл духът. Нямаме сетива за съпротива. Няма воля за съпротива. И на българите май това им харесва, заключи той. Гостът сподели, че не е оптимист за сънародниците си. Според него след време стараната ни ще стане една симпатична територия от общности. Говори се, че скоро ромите ще станат повече от българите. По-страшното е обаче, че българите се циганизират. Варваризацията върви по всички направления - културни, цивилизационни, икономически.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бях на 26 год.когато започнаха реформите. Преживях купонната система,видях грабежа на приватизацията,фалита на ПЧБ,разрухата в селското стопанство,заробващите енергийни и концесионни договори, изнудването на ВЕИ-тата и още много други. Как да не съм в анестезия. Чудо е, че дишам още.

19.04.2015 09:34:14

Анонимен

Изказването на г-на Христова е нелепо до пародийност. Нашият политически "елит" се е продал много отдавна. Българите не се циганизират, а съвсем съзнателно ги циганизират по много начини, включително и чрез насаждането на тъй наречените евроатлантически "ценности". Всеки, който се опита да каже нещо различаващо се от насажданото ни веднага бива наречен "комунде" или "рубладжия", или изостанал от времето дегенерат.

18.04.2015 20:04:26

Анонимен

Абсолютно прав е Христов. Народа се опростачи до неузнаваемост.

18.04.2015 19:37:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.