• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Huawei P9 - Перфектен за работа

Huawei P9 - Перфектен за работа

/КРОСС/Дизайнът на бизнес смартфон без съмнение е подвиг за производителите на мобилни телефони. Няма място за компромиси. Корпоративните клиенти очакват страхотен дизайн, най-добрите технически параметри и характеристики, които ще им помогнат да движат бизнеса си, подсигурявайки безопасността на важни данни, съхранени в телефоните им.

Само най-големите производители на телефони в света могат да оправдаят тези очаквания, което означава, че няма много устройства от такъв висок клас на пазара. Едно от тях е Huawei P9 - флагманът, който се представя още по-добре на пазара от предшественика си P8.

Корпоративните клиенти не харесват претрупани с функции устройства. Смарт телефонът, не само трябва да бъде умен и изискан, но също така модерен и малко по-изключителен от други устройства. Когато говорим за Huawei P9, търсеният ефект е постигнат благодарение на двойната камера на гърба на телефона и елегатния скенер за пръстов отпечатък. Това, което прави P9 модерно устройство сред другите, е буксата отдолу. Това е най-новият USB-C порт, достъпен само за няколко мобилни устройства. Неговото предимство е симетрията, която ускорява трансфера на данни, когато е свързан към компютър и прави по-лесно включването му към зарядно устройство. Huawei P9 е на пазара в три удивителни цвята: Prestige Gold, Titanium Grey и Mystic Silver (Златно, Сиво и Сребърно).

Предната част на P9 се отличава с оптимален размер 5.2" на екрана. Този размер на дисплея позволява работата с една ръка, но е достъчно голям, за да може потребителят да чете дълги текстове или съобщения лесно, което е възможно благодарение на Full HD резолюцията. Екранът е предпазен от най-новото, устойчиво на щети стъкло Corning Gorilla 4, което е особено важно в индустрии, в които телефоните са склонни към повреди.

Докато специалното стъкло предпазва дисплея, потребителските данни са защитени от най-модерния и бърз скенер за пръстови отпечатъци. Този вид на защита вече е станал стандарт в много от големите компании, а скоростта и надежността на скенера за пръстов отпечатък на Huawei P9 са наистина невероятни. Твоите пръстови отпечатъци са защитени благодарение на платформата ARM TrustZone.

Хората, които се занимават с бизнес обикновено са притиснати от времето, така че имат нужда от бързи и надеждни устройства. Huawei P9 съдържа авангардни компоненти: най-бързия octa-core процесор HiSilicon Kirin 955, 3 GB RAM + 32 GB ROM пространство за операционната система и мултимедийни файлове. Ако е необходимо, капацитетът на паметта може да бъде увеличен с microSD карти.

Ако често ходиш на бизнес пътувания, Huawei P9 осигурява прецизна навигация благодарение на GPS-a и системите Glonass и BeiDou (BDS). Пътувайки, можеш да използваш най-бързата Wi-Fi ac връзка(също така и Wi-Fi a/b/g/n) и LTE мобилен мобилен пренос на данни от категория 6.

Корпоративните клиенти не могат да направят компромис със софтуера, инсталиран на телефона им. Системата трябва да бъде бърза, ефективна, надеждна и достъпна в най-новата й версия. Huawei P9 задоволява всички тези очаквания. Телефонът поддържа най-новата версия на Android 6 с интерфейса на EMUI 4.1. Интерфейсът, създаден от Huawei добавя само най-важните харектериски, от които изискващият клиент може да има нужда. Навигация, метереологична прогноза и светкавицата са достъпни, заедно със WPS Office suite за PDF и файлове на Microsoft Office. Можеш да пазиш своите документи в паметта на телефона или в Dropbox.

Ако твоята компания използва Google Docs или Office 365, Huawei P9 лесно може да замени компютъра ти, когато имаш нужда да поправиш нещо много бързо, докато се качваш на самолета.
Няма значение, в коя индустрия работиш, в днешно време е задължително да си активен в социалните мрежи. Facebook и Instagram са основните, когато става дума за красиви снимки. Компанията ти ще спести много пари, защото с Huawei P9, няма нужда да купуват професионален фотоапарат. Huawei P9 притежава двойна камера и 12 MP сензор, а дизайнът й е съгласуван с известната компания Leica. Ефектът, постигнат с камерата на Huawei P9 е повече от невероятен.

Една от най-важните харектеристики на бизнес смартфона е издръжливостта на батерията. Батерията на Huawei P9 е с 3000 mAh, което е достатъчно да издържи 1.5-2 дни между зарежданията. За да удължите живота на батерията може да изберете някой от енергийните режими: Performance, Smart или Ultra-Power Saving.

Huawei P9 е перфектният, добре конструиран смартфон, който отговаря на изискванията на корпоративните клиенти. С красивия си и елегантен дизайн отговаря на най-новите и напреднали технологични компоненти. Телефонът работи с най-новата операционна система с добре проектиран и надежден EMUI интерфейс. Huawei P9 е прекрасен инструмент за справяне с работни имейли и редактиране на офис документи. Всички твои данни ще бъдат добре защитени, благодарение на модерния скенер за пръстови отпечатъци. Дълготрайната батерия ще те държи във връзка с компанията и клиентите ти. Никой друг телефон не е толкова добър както Huawei P9, благодарение и на атрактивната му цена.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.