• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Трите най-подходящи коледни подаръка от Huawei

Трите най-подходящи коледни подаръка от Huawei

/КРОСС/ Коледа е прекрасно време, споделено със семейството или най-близките приятели. Електронните устройства обаче не бива да изместват най-значимите за нас неща. Щастието, което семейството предоставя е много по-важно от смартфонът, който имаме под ръка. Желанието да зарадваме близките около нас е дало началото на традицията да си подаряваме подаръци. Електронните приспособления, вместо да окупират вниманието докато сме на масата, могат да намерят своето място под коледното дърво. Нов смартфон , таблет или смарт часовник са едни прекрасни подаръци.

Huawei P9 в син цвят
Huawei P9 в синьо е изработка от най-висока класа и красота в дизайна. Неговият стил е подчертан от синята окраска, която придава на устройството усещане за свежест и оригиналност. Въпреки това, външният вид не е всичко. Huawei P9 се гордее с това, че притежава един от най-бързите осемядрени процесори на пазара, заедно с висококачествен 5.2" Full HD дисплей, и бърз и точен сензор за пръстови отпечатъци. P9 също предоставя страхотно качество на снимките, което се дължи на двойната му камера, концепцията на която е конструирана в сътрудничество с легендарната фотографска компания Leica.

Huawei Watch
Когато някой мечтае за часовник, Huawei Watch е една чудесна идея. Въпреки че е модерно устройство, изпълнено с технологични нововъведения, умният часовник има форма на класически часовник. Притежава кръгъл AMOLED 1.4" екран, който може да показва класически циферблат със стрелки. Кръглият корпус от неръждаема стомана, се съчетава перфектно с кожена каишка или метална гривна. Качеството на изработката в Huawei Watch е еквивалентно на това при швейцарските хронометри. Дисплеят има покритие от сапфирено стъкло - вторият по твърдост (след диаманта) натурален материал, което го прави устойчив на надрасквания. Часовникът може да измери пулса, направените стъпки и изгорените калории на потребителя, както и да показва известия за входящи позвънявания и съобщения.

Huawei MediaPad M3
Важното нещо в един таблет е неговият екран и заради това дисплеят на Huawei MediaPad M3 се радва на изключително висока резолюция от 2560 x 1600 пиксела. Това превръща гледането на филми и снимки или сърфирането в мрежата в истинско удоволствие. За да поддържа толкова висока резолюция, таблетът е снабден с най-бързите компоненти, включително осемядрен Kirin 950 процесор, 4 GM RAM, както и опцията да се увеличи вградената памет за съхранение с микро SD карта. Има още едно нещо, което прави Huawei MediaPad M3 истински уникално устройство. Това са високоговорителите, разработени в сътрудничество с легендарните производители на аудио оборудване - Harman Kardon. Благодарение на тях, мултимедията ще придобие изцяло ново измерение.

Тази година Huawei ни напомня, че по време на празничните срещи със семействата ни, ние оставяме електронните си устройства настрани. Това ще направи нашата Коледа по-красива, вълнуваща и запомняща се. Устройствата не трябва да изместват идеята за Коледа. Въпреки това смартфоните, таблети и часовниците са прекрасна идея за Коледен подарък. Техните получатели със сигурност ще се насладят на продуктите, които ще намерят под елхата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.