• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Huawei пуска нова услуга „Mobile Cloud Storage“ за своите потребители по света

Huawei пуска нова услуга „Mobile Cloud Storage“ за своите потребители по света

/КРОСС/ Huawei Consumer Business Group представи нова облачна услуга за съхранение на данни, наречена Huawei Mobile Cloud. Тя позволява на потребителите на Huawei устройства да правят бекъп и възстановяват своите данни и настройки на телефоните безжично, както и да ги синхронизират и трансферират лесно между различни Huawei мобилни устройства. Потребителите получават безплатно и 5GB пространство за облачно съхранение на данните чрез Cloud Drive.

От септември месец нататък, ъпдейтът за мобилната облачна услуга ще бъде пуснат за Huawei P10, P10 Plus, P10 lite, след което ще последват и други модели, които ще получат актуализацията. Всички снимки и видеоклипове, заснети с камерата, принт скрийн изображения и записи, могат автоматично да се архивират в Cloud-а. Потребителите ще имат достъп до тях през своя браузър на cloud.huawei.com или от галерията на своите устройства.

Данните могат да бъдат автоматично синхронизирани във всички смартфони Huawei, така че достъпът до контакти, календар, Wi-Fi и бележки, чрез идентификационния номер на Huawei, ще бъде бърз и много лесен. Данните могат да се управляват и чрез облачния уеб портал. В началото Huawei Mobile Cloud ще предложи 5GB безплатно облачно пространство за съхранение, а от 2018 г. нататък ще има възможност за ъпгрейд и закупуване на повече място за съхранение.

Всички данни ще бъдат съхранявани изключително в рамките на ЕС на европейски сървъри, в съответствие със Законите на ЕС за защита на личните данни и поверителността. Всички услуги са разработени с оглед на поверителността на потребителите и услугите Huawei Mobile Cloud са сертифицирани от Cloud Security Alliance / CSA Star (ISO / IEC 27001).

"Пускането на новата облачна услуга подчертава стремежа ни да създаваме по-приятно мобилно изживяване за нашите потребители, като същевременно гарантираме, че техните данни могат да бъдат лесно запазени и възстановени, оставайки напълно сигурни", коментира Янмин Уанг, президент на Huawei Consumer Business Group за Централна и Източна Европа, и Скандинавския регион. "Всички файлове и снимки се намират в сървъри в ЕС и имаме местни експертни екипи в областта на законодателната сфера, сигурността и поверителността, така че да предоставим на потребителите всичко, което е необходимо", добавя той.

Пълната поддръжка на Huawei Mobile Cloud ще бъде първоначално налична за Финландия, Полша, Германия, Италия, Франция, Испания, Великобритания, Холандия, а малко по-късно и за повече страни. Актуализациите за Huawei P10 и P10 Plus ще започнат на 30 септември, последвани от P10 lite на 10 октомври. Сроковете за инсталиране при различните оператори варират.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.