• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Световната анализаторска среща на Huawei за 2017 г. демонстрира висок глобален растеж на компанията

Световната анализаторска среща на Huawei за 2017 г. демонстрира висок глобален растеж на компанията

/КРОСС/ През миналата седмица се състоя четиринадесетата годишна анализаторска среща на Huawei в Шънджън, Китай, привличайки повече от 500 технологични  и бизнес анализатори, както и медии от цял свят. Потребителското звено на компанията (Huawei’s Consumer Business Group (CBG) представи пред световни експерти в индустрията развитието на бизнеса си и представянето на бранда, екосистемата за облачните услуги и различни стратегии за приложението на устройствата в „умната“ дигитална ера. Huawei CBG ще се фокусира върху две технологични революции: интелект и интеракция. По този начин компанията ще насочи развитието на умните устройства в посока на създаване на нови потребителски преживявания. 

Въпреки, че 2016 не беше силна година за глобалния пазар на смартфони, Huawei подмина тази тенденция и отбеляза значителен ръст на бизнеса си със смартфони. Според IDC, глобалните доставки на смартфони са се увеличили едва с 2.3% миналата година. Huawei продължава да оспорва тези тенденции, с ръст при доставките на смартфони от 29% годишно, достигайки 139 милиона – много повече от средното за индустрията, а печалбата бележи ясен ръст от 44%. 

Според доклада на GfK от декември 2016, пазарният дял на Huawei за Североизточна Европа надминава 20%, а в Западна Европа достига почти 15%. Пазарното присъствие на компанията надхвърля 20% в много европейски страни, включително Финландия, Холандия, Белгия, Полша, Испания, Италия и Чехия. За пазарите в Западна и Североизточна Европа, приходите от продажби и доставки продължават да се увеличават с почти 100% на годишна база и се очаква тази тенденция да се запази.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.