• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Huawei MediaPad M3 Lite 10 – елегантен таблет за всеки момент

Huawei MediaPad M3 Lite 10 – елегантен таблет за всеки момент

/КРОСС/ В динамичния свят на съвременни и усъвършенствани технологии потребителите търсят безкомпромисни устройства, които отговарят на техните най-големи очаквания. Затова през тази година Huawei лансира таблета MediaPad M3 Lite 10 - продукт, при който невероятният съраунд звук, висока ефективност и най-доброто качество на изработка, се комбинират заедно.

Съраунд звук, който пленява
Huawei MediaPad M3 Lite 10 е продукт, който изненадва потребителите със своя звук. Той предлага превъзходно изживяване при слушане, благодарение на четирите високоговорителя, сертифицирани от легендарния аудио производител Harman Kardon. Освен тях Huawei предлага и технологията Super Wide Sound 3.0 и Smart Channel Switch. SWS 3.0 автоматично определя аудио настройките според начина, по който потребителят използва устройството, ако слуша музика или гледа видео. Въз основа на позицията на устройството - портретен или пейзажен режим - Smart Channel Switch винаги ще предоставя най-добър звук, настройвайки звука в левите и десните високоговорители.

Грижете се за очите си
С M3 Lite 10 потребителите получават 10,1-инчов дисплей с FHD резолюция, задвижвана от CLARIVU3.0 технология. Дисплеят е много ярък и има страхотни ъгли на гледане. Технологията осигурява удобно изживяване за четене с минимална яркост от 6 нита. Подсветката има подобрен динамичен контрол на яркостта на екрана, за да се избегнат внезапни промени и да се направи по-приятно използване на устройството. За вечерта потребителите могат да включат специалния режим за защита на очите, който изключва синята светлина и щади очите. Компанията-производител оборудва таблета с батерия с капацитет 6600 mAh, която позволява на потребителите да гледат HD филми с продължителност до 10 часа и видео възпроизвеждане до 31 часа, както и 550 часа в режим на готовност.

Наслаждавайте се на макс
Благодарение на своя хардуер и софтуер, Huawei MediaPad M3 Lite 10 предоставя на потребителя безпроблемно и незабравимо изживяване. Таблетът работи с 64-битов осемядрен процесор Qualcomm MSM8940. Оперативната RAM памет и паметта за съхранение зависят от версията на модела и варират от 3GB + 32GB до 4GB + 64GB. Тези спецификации гарантират, че дори и най-взискателните игри ще работят гладко и всяко приложение ще стартира незабавно. Интернет връзката също е супер бърза. M3 Lite 10 поддържа LTE категория 4 и Wi-Fi 802.11ac. Удобството на използване се затвърждава от операционната система Android 7.0 и най-новия интерфейс EMUI 5.1.

Съхранявайте без колебание
Тъй като потребителите съхраняват все по-важни данни на своите устройства, сигурността им се превръща в една от най-важните характеристики. Huawei MediaPad M3 Lite 10 е оборудван със сензор за пръстови отпечатъци за машинно обучение, който непрекъснато подобрява неговата прецизност и позволява отключване на функциите в рамките на по-малко от 0,4 секунди. Освен отключването на устройството, сензорът за пръстови отпечатъци може да се използва и за сигурно съхранение на снимки, видеоклипове и други документи или файлове. Допълнителните функции позволяват на потребителите да навигират лесно и между приложенията.

Усетете качеството на изработка
Осигуряването на най-добрата производителност не е достатъчно за Huawei. Корпусът на MediaPad M3 Lite 10 е изработен от алуминий, използван в авиокосмическата индустрия, за да осигури удобно и приятно захващане. Металният гланц, 5-осовите CNC техники и триизмерните заоблени ръбове правят M3 Lite 10 да изглежда чудесно и в същото време елегантно.

Huawei MediaPad M3 Lite 10 е таблет от ново поколение. Красивият кейс, изработен от най-добрия алуминий, съдържа спецификация от най-висок клас - бърз процесор и дисплей с много висока разделителна способност, заобиколен от четири високоговорителя, предлагащи най-високото качество на звука, осигурено от Harman Kardon.

За Huawei Consumer Business Group
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки повече от една трета от световното население. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком индустрията и е посветена на това да предоставя последните технологични развития на потребителите по света.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.