• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Huawei със сервизна кампания всеки последен четвъртък и петък от месеца

Huawei със сервизна кампания всеки последен четвъртък и петък от месеца

/КРОСС/ Когато смартфонът се явява не просто част, а отражение на живота ни, притеснението за него може буквално да наруши съня ни. Обстойно проучване на IPSOS по поръчка на Huawei разкрива за какво най-много се притесняваме, а добрата новина за собствениците на Huawei смартфони са редовните сервизни кампании, благодарение на които дори сбъднатите страхове вече не са толкова страшни.

Потребителско проучване, покриващо територията на Европа, търси отговор на въпроса кои области потребителите смятат за най-рискови в ежедневната употреба на телефона си. Проучването е направено през юни 2019 през онлайн панел, в Централна и Източна Европа и Скандинавските държави, сред потребители между 18 и 55-годишна възраст. Според него 56% от потребителите в район Централна и Източна Европа се притесняват от счупване на дисплея, но още повече - 60% - от загуба на данните от него. Същевременно 25% смятат смартфона си за „много ценен", 27,70% споделят, че съхраняват много ценни за тях данни на него, а 28,70% - че сърцето им буквално ще бъде разбито, ако ги загубят.

Янмин Уанг, президент на потребителския бизнес на Huawei за Централна и Източна Европа и Скандинавските държави, коментира: "Проучването показва, че почти всички потребители смятат счупването на дисплея за най-вероятния проблем, който могат да срещнат. Те възприемат смартфона си като ценна собственост, а ние ценим тях. Затова редовно провеждаме сервизни кампании с грижа за потребителя."

В момента в България, всеки последен четвъртък и петък от месеца до края на годината, потребителите, които заявят извънгаранционен ремонт лично в Центъра за обслужване на клиенти в София, на ул. „Леге" N:6, получават 50 лева отстъпка от ремонта, а всички, получили гаранционен или извънгаранционен сервиз през тези дни - и безплатен протектор за дисплея, допълва Христо Стойчев, Мениджър Следпродажбено обслужване в Huawei CBG за България и Македония. Центърът за обслужване на клиенти на Huawei работи всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 часа и в него може да получите помощ или да заявите ремонт, независимо откъде сте закупили смартфона, таблета или смарт часовника си, както и да изпиете чаша кафе в приятна атмосфера.

Снимки Huawei

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.