• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Как да постигнем най-висока производителност за смартфона си

Как да постигнем най-висока производителност за смартфона си

/КРОСС/ Навсякъде около теб устройствата бързо остаряват, изправени пред нови предизвикателства и високи очаквания от по-нови модели. Вероятно се опасявате, че същото ще се случи и с вашия смартфон. Не се притеснявайте - ако направите добър избор, няма да се тревожите какво ще последва сред новите тенденции!

Въпреки че времето е еднакво за всички, в различните сфери има напълно различни измерения. По отношение на историята 100 години е кратък период от време, но при квантовата физика събитията се случват за части от секундата. В геологията един век е като кратък миг, а за един състезател със спортни автомобили една секунда може да изглежда като много дълъг период. Днешният свят е много забързан и модерните технологии се променят толкова бързо, че дори най-запалените по иновациите трудно издържат на темпото. Сред технологиите, смартфоните са сред най-бързо разрастващата се хардуерна категория. Без съмнение конкуренцията в този сектор е огромна, каквито са и очакванията на купувачите. Производителите дават най-доброто от себе си, за да създадат нещо ново и изненадващо. За съжаление има и друга страна. Новите смартфони използват нови процесори и графични чипове, предлагайки подобрени снимкови характеристики и все повече допълнителни характеристики. Софтуерът е създаден да използва допълнителна компютърна мощност и новите опции да работят още по-добре, поддържайки по-стари и слаби /по-ниско ефективни/ устройства. По този начин, след най-много година-две, започват проблемите: телефон, който е бил достатъчно добър преди време, се оказва твърде слаб, за да бъде полезен след това. Какво можеш да направиш?

Прогресът не може да бъде спрян. Няма смисъл да се противопоставяш на хардуерните производители за това, че се опитват да добавят нещо ново във всяко следващо поколение устройства, за да повишат техните способности. Софтуерните разработчици също се стремят да осигурят възможно най-добрите функционалности. Въпреки че някои от нас гледат на отминаващото време със спокойствие, което другите не чувстват и за тях е недостъпно. Потребителите на Huawei P10 знаят, че телефонът им е устойчив в бъдещето.

P10 е инвестиция за много години напред. Докато другите вероятно се притесняват, че смартфоните им стават прекалено бавни, за да се справят с изискванията на новите приложения, притежателите на P10 все още ще имат допълнителна мощност и устройствата им ще продължат да се справят лесно с всяко предизвикателство. Това се дължи на факта, че Huawei е снабден с високоефективния процесор Kirin 960, който е сред най-добрите по отношение на производителност в световен мащаб. Неговите 8 ядра с мощност от 2.4GHz Cortex-A73 позволяват резултатите му да надхвърлят обсега на мобилните процесори.

Мощният графичен чип - Mali-G71 MP8, поддържа процесора при обработката на изображения, осигурявайки всички игри да протичат безпроблемно дълго след покупката на смартфона. В ежедневната употреба обаче, голямата RAM памет е още по-съществена, защото ускорява превключването на задачи и прави потребителския интерфейс по-отзивчив. Huawei P10 разполага с 4GB RAM и собствениците му няма да останат разочаровани от забавяне и тромаво представяне нито днес, нито утре.

Не много известна, но изключително важна характеристика на флагшипа на Huawei е, че използва възможно най-добрите комуникационни технологии. P10 има 4x4 MIMO антенна система, която постига отлично прехвърляне на данни при LTE мрежите, дори когато другите устройства се забавят поради лоша връзка. Освен това при WiFi мрежи, P10 работи по-добре и е по-ефективен от конкурентите благодарение на 2x2 MIMO антените. С нарастващата популярност на стрийминг услугите, обработването на сървър-базирани данни и съхранението в облачни услуги, скоростта на прехвърлянето на данни има решаващо значение. Не трябва да се притесняваш, защото инженерите от Huawei вече са се погрижили за това, подготвяйки P10 за бъдещите предизвикателства по-добре от който и да е телефон на пазара.

Телефонът е партньор на потребителя - избираш го внимателно, за да изглежда точно както искаш, да отговаря на стила ти и да изразиш себе си. Очевидно е, че няма да искаш да го сменяш всяка година, защото вече няма да отговаря на очакванията ти и ще изостава сред напредването на технологиите. Вече знаеш, че няма да ти се налага - просто избери Huawei P10, издържаният в бъдещето смартфон.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.