• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Y серията на Huawei предлага висококачествени продукти на достъпни цени

Y серията на Huawei предлага висококачествени продукти на достъпни цени

/КРОСС/ Глобалният бранд предоставя на потребителите възможност да се възползват от най-развитите мобилни технологии с новите модели от своята Y серия.

Епохата, в която живеем, не спира да ни изумява със своя технологичен прогрес, правещ живота ни по-лесен и интригуващ. Понякога промените се случват твърде бързо и новите устройства се оказват скъпи или надценени от технологична гледна точка. Вместо да оставите това да ви обезкуражи, сега имате възможност да изберете телефон, който ви осигурява всички новости в областта на мобилните технологии и то на съвсем достъпна цена – моделите от Y серията на Huawei.

Най-новите технологии на една ръка разстояние

Един от новите членове на семейството на Huawei е Y5. Той разполага с с 5.45-инчов HD + Huawei FullView дисплей, за да осигури по-широк изглед на потребителите. Компактният дизайн го прави удобен за държане и позволява по-добро управление с една ръка. Извивките на телефона не само създават превъзходно усещане, но и подобряват и улесняват работата на потребителя, а интегрирането на целия екран в елегантен компактен дизайн предоставя едно изключително мобилно изживяване.

И това не е всичко – Huawei Y5 има 5-мегапикселова селфи камера с тонираща светкавица, която поддържа ръчно и интелигентно автоматично настройване. Тониращата светкавица може да разпознае автоматично светлината на лицето на обекта и интелигентно да настрои нивото на яркост за естествено изглеждащи селфита.

                        

Основната камера на Huawei Y5 е 8MP и е оборудвана с технологията за последваща обработка на HDR. Тя поддържа баланса на яркостта, като избягва прекомерното изсветляване и регулира тъмния фон, за да покаже всички детайли за една перфектно балансирана снимка. Huawei Y5 ви позволява да правите панорамни снимки от 90 до 360 градуса, заснемайки целия пейзаж, който искате да запечатате. 

Софтуерът също е нещо, което световноизвестният производител не е пренебрегнал. Huawei Y5 разполага с най-новите Android 8.0 и EMUI 8.0, 2GB RAM + 16GB ROM, които осигуряват бързо и безпроблемно функциониране. Android 8.0 носи на потребителите най-сериозните предимства на интегрирането на софтуер и хардуер, както и отличното представяне на процесора, което позволява по-добро потребителско изживяване.

Прогресът никога не спира

Y5 обаче е само първата от приятните изненади, които Huawei подготвя за своите почитатели. Неговият „брат“ Huawei Y6 извежда технологичните достойнства на серията на още по-високо ниво. Той се гордее с 5,7-инчов HD+ 18:9 екран и много по-малки рамки в сравнение с телефоните в своя ценови клас. А с по-големия си екран гледането на видеа и геймингът стават още по-вълнуващи.  В комбинация с отлична рамка, изящна изработка и 2.5D защитно стъкло, съотношението 18:9 позволява на модела да се отличава с компактен и елегантен дизайн, по-удобно хващане и по-добри възможности за потребителя сред телефоните от базовия клас. Y6 има разделителна способност от 720 x 1440 пиксела и ярък дисплей, а цветовата му точност е достатъчно добра и естествено изглеждаща.

Y6 разполага с 13MP f/2.2 основна камера с LED светкавица и 5-мегапикселова селфи камера с тонираща светкавица.Телефонът  има и опции за заснемане на снимки и видео, HDR, панорама, фокус, филтри и воден знак. HUAWEI Y6 също така ви позволява да правите снимки с елементи от добавена реалност за споделяне на още по-забавни снимки посредством икони, текстове и други артистични елементи и филтри.

Huawei Y6 ще се превърне в любимец на всички меломани благодарение на свяота функция Group Music. Тя позволява свързването на 5 устройства, като по този начин превръща слушането на музика във вълнуващо и запомнящо се преживяване. А за още по-запалените по музиката Huawei Y6 предоставя и възможността за режим „Караоке“, с който да откриете неподозирания си талант и да се забавлявате с приятели.

Звездата на отбора

Спортните фенове знаят, че номер 7 се пази само за наистина специални играчи. Такъв е случаят и при Y серията на Huawei. Със своя 5,99-инчов дисплей Huawei Y7 Prime е създаден специално за хората, търсещи стилен и голям екран, фотографски способности и отлично изживяване на достъпна цена.

Дисплеят е с резолюция 1440 x 720 пиксела с 269 PPI плътност и съотношение на страните 18:9. Компонентите зад него обаче също са доста впечатляващи. Устройството се захранва от 1.4GHz octa-core ​​Qualcomm Snapdragon 430 процесор и се предлага с 3GB RAM и 32GB ROM памет с възможност за разширяване на паметта до 256 GB с третата карта. Друго предимство на Y7 Prime е големият капацитет на батерията от 3000mAh.

                             

Koнфигypaциятa нa нoвия cмapтфoн вĸлючвa oщe Wі-Fі 802.11n, GРЅ, А-GРЅ и Вluеtооth 4.2 LЕ мoдyли зa бeзжичнa вpъзĸa и cĸeнep зa пpъcтoви oтпeчaтъци нa зaдния пaнeл. Уcтpoйcтвoтo paбoти пoд yпpaвлeниeтo нa oпepaциoннaтa cиcтeмa Аndrоіd 8.0 Оrео c фиpмeния пoтpeбитeлcĸи интepфeйc ЕМUІ 8.0. Гaбapитнитe paзмepи нa тeлeфoнa ca 158.3 х 76.7 х 7.8 милимeтpa пpи тeглo 155 гpaмa. Също така, телефонът идва с предварително поставен протектор на екрана. Добрите новини не свършват дотук – смартфоните от Y серията на Huawei могат да бъдат отключвани чрез специално вграден сензор за лицево разпознаване, който извършва тази операция за част от секундата.

Y7 prime 2018 е наличен на българския пазар в два цвята – син и черен. Независимо от факта, че задния панел на устройството е изработен от пластмаса, лъскавият син цвят заедно с елегантния дизайн и прецизен завършек, прави визията на Y7 Prime първокласна.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.