• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Huawei с уъркшоп за визуално съдържание, създадено със смартфон, в седмицата на Теленор „Офис на открито“

Huawei с уъркшоп за визуално съдържание, създадено със смартфон, в седмицата на Теленор „Офис на открито“

/КРОСС/ Huawei ще бъде част от инициативата на Теленор „Офис на открито", която ще се проведе в столичния парк „Заимов" от 10 до 14 юни. Глобалният бранд ще представи на 11 юни от 16 часа специален уъркшоп, посветен на визуалното съдържание, създадено със смартфони.
В уъркшопа на Huawei по време на "Офис на открито" на Теленор ще вземат участие популярният фотограф и посланик на Huawei P30 Димитър Караниколов (https://www.instagram.com/karanikolov/?hl=bg), водещата, певица и продуцент на първото българско телевизионно предаване, заснето с Huawei P30 Pro, Сантра, и TB продуцентът Теодора Димитрова, която през последната година е отговорна за видео съдържанието на Huawei в социалните мрежи, което също е реализирано с флагман моделите на компанията.
Основната тема на уъркшопа ще е как с помощта на мобилните устройства може да се създава ефективно и впечатляващо визуално съдържание за онлайн и офлайн каналите за съвременния бизнес. Събитието е подходящо както за опитни журналисти и блогъри, фрийленсъри и инфлуенсъри, така и за представители на разнообразни бизнеси от всякакъв мащаб. Всеки съвременен бизнес има нужда от въздействащо фото и видео съдържание за своя уеб сайт, елетронен магазин, Facebook страница, YouTube канал, Instagram профил и други. Събитието е отворено и за всички феновете на мобилната фотография и видеография, които в България са много.
Димитър Караниколов, който доби популярност със своите впечатляващи фотографии от цял свят, ще даде практически съвети за ролята на светлина, ъгъл на снимане и композиция. В сферата на мобилната фотография Димитър се доверява на флагман смартфоните на Huawei още от 2018 г.
Популярната певица и водеща Сантра е продуцент на CloseUP, първото българско телевизионно предаване, заснето изцяло със смартфон. Тя ще сподели своя опит в създаването на риалити шоу с Huawei P30 Prо.
ТВ продуцентът и редактор Теодора Димитрова е човекът, стоящ зад камерата при заснемането и монтажа на видео съдържанието за собствения Facebook и YouTube на Huawei България. За заснематето на тези видеоклипове тя използва Huawei Mate 20 Pro и P30 Pro, и ще сподели ценен личен опит за предизвикателствата, през които е преминал този набиращ все повече фенове проект, успешен пример за видео комуникация на бранд с неговата аудитория.
Всички лектори са отворени за въпроси и двустранно споделяне на полезен опит с гостите на "Офис на открито" на Теленор.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.