• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Пътуването изисква отделянето на много време, но зареждането на телефона вече не

Пътуването изисква отделянето на много време, но зареждането на телефона вече не

/КРОСС/ Смартфонът в момента е най-полезната придобивка за един пътник. Huawei P10, който е 7 мм тънък и тежи едва 145 грама, има всичките необходими за пътуване функции - навигация, приложения, които следят физическата активност и изминатия маршрут, камера с високо качество, достъп до виртуални гидове и социални медии, където можем веднага да публикуваме снимки и впечатления от нашето пътуване. За да се възползваме от тези удобства трябва единствено да се сме сигурни, че батерията на смартфона няма да се изтощи. Зарядното за кола на Huawei идва на помощ тук и въпреки малкия си размер, неговата мощност по нищо не отстъпва на традиционните зареждащи устройства, които се включват към контакт на стената.

Скоростта и безопасността на зареждането имат основно значение

Бързото зареждане е една от най-полезните функции, която е част от смартфоните на Huawei. Тя позволява да заредите телефона си за много кратко време и после той да работи много часове. Това разкрива напълно нови възможности. Смартфонът може да бъде зареждан не само преди да тръгнем от вкъщи (или не само вечер докато спим например), но и когато сме навън. Спокойно можем да заредим телефона почти изцяло, а не само с няколко процента в което и да е заведение или докато пием кафе. Huawei разработи собствен стандарт и това е SuperCharge технологията за супер бързо зареждане. Смартфонът се зарежда много по-бързо без да прегрява, както се случва при устройствата на други производители. Huawei постигна това благодарение на по-ниското напрежение с по-висок токов интензитет, поради което токът не трябва да се преобразува в смартфона, за да съответства на напрежението на батерията.
За да може SuperCharge да е безопасен, компанията проектира 5 различни точки на измерване, където 3 параметъра биват постоянно контролирани - напрежение, интензивност и температура. Това дава общо 15 независими една от друга мерки за сигурност по време на зареждането. SuperCharge зарядното комуникира със смартфона чрез протокола Smart Charge, което означава, че и двете имат специални електронни устройства, които контролират процеса на зареждане. Необходим ни е и порт за USB C, който ще ни позволи едновременно да зареждаме с 5А напрежение и да поддържаме комуникацията между зарядното устройство и смартфона.

Докато пътуваме - само SuperCharge

Всеки, който е използвал навигацията на смартфона в колата на дълъг път знае, че устройството трябва непрестанно да се зарежда. Активният GPS и постоянно включеният екран са двете най-изтощаващи за батерията функции, а все пак искаме, когато пристигнем до нашата дестинация, да можем да направим снимки и да ги споделим веднага с нашите приятели.

Тук на помощ идва зарядното за кола, което отново поддържа технологията за супер бързо зареждане на Huawei. Въпреки стандартния си размер, зарядното идва с два USB порта и поддържа и двата стандарта за бързо зареждане: Quick Charge и Huawei SuperCharge. Зарядното за автомобил дава възможност за бързо и ефективно зареждане на Huawei P10 по време на път. Освен това, устройството позволява едновременно да се зарежда и друго устройство, което е включено към втория USB порт. Зарядното за кола ще ни бъде удобно навсякъде, където намерим изход за запалка, като например в лодка или каравана.

Със SuperCharge, дали при стандартните зарядни или тези за кола, можем да сме спокойни, че батерията на Huawei P10 няма да се изтощи дори и да забравим да го заредим, преди да тръгнем на път. Независимо дали става дума за екскурзия в планината или пътуване с велосипед, приложения като STRAVA или Endomondo ще записват пътуването ни, ще изчислят изгорените калории и ще запомнят пътя изминат чрез GPS-а като вид спомен. Заредената на 100% батерия позволява дълги часове използване на GPS навигацията и правенето на снимки и видео от пътуването.

Дори и по-екстремните туристи, които се разхождат в продължение на много дни без достъп до луксозно настаняване, ще оценят бързото зареждане. Смартфонът може да бъде зареден, например, по време на дълъг преход с каяк или разходка в планината или когато спрете да хапнете в някой ресторант. Трябва ви само половин час, за да заредите и да продължите с разходката.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.