• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Елизабет Хърли - Брекзит, бейби!

Елизабет Хърли - Брекзит, бейби!

/КРОСС/"Слънцето изгрява..." написа английската актриса Елизабет Хърли в туитър малко след като стана ясно, че Великобритания гласува да излезе от Европейския съюз на исторически референдум. По време на цялата ожесточена кампания Хърли бе най-красивото лице и тяло в подкрепа на аргумента за напускане. Вчера тя отпразнува момента в социалните мрежи, където я следват над 500 хиляди души.
Броени дни преди вота на 23 юни Елизабет Хърли фокусира медийното внимание върху себе си, като пусна в своя профил в туитър еротична снимка, на която позира "само" с британския флаг. Хърли бе една от малкото знаменитости от развлекателния свят, които от самото начало подкрепяха лагера на напускащите и активно участваше в кампанията на Борис Джонсън, Найджъл Фараж и другите водещи фигури от страната на тази част от населението на Великобритания, която желаеше да излезе от Европейския съюз. Хърли добави сексуална атракция, еротично внушение и холивудски блясък към окарикатуряваната в много западни медии кампания за напускане.
Тя не спа през цялата нощ на преброяването и постоянно коментираше в интернет драматичното развитие на ситуацията. "Не мога да отлепя очи от телевизора" и "Не ми останаха нокти от гризане" бяха част от коментарите на актрисата, преди най-накрая да отвори шампанското на победата.
Елизабет Хърли е емблематична британска красавица. На 51 години, тя е в страхотна физическа форма и още представлява интерес за таблоидите на Острова. Но не е както преди. Най-масирано тя влезе в полезрението на медиите в средата на 90-те, когато ходеше с тогава много по-известния и успял от нея екранен изпълнител Хю Грант.
През 1994-та той се превърна в една от основните теми за световните медии след успеха на британската комедия "Четири сватби и едно погребение". На премиерата на филма в Лос Анджелис Елизабет Хърли плени колективното въображение на медии и публика, като се появи с черна рокля на "Версаче" с гол гръб. Оттогава светските хроникьори не са сваляли вниманието си от нейната изящна фигура.
На следващата година обаче Грант се забърква в грандиозен таблоиден скандал, след като е хванат с проститутка, докато е във връзка с Хърли. Тя застава до него в трудния момент и го придружава на премиерата на новия му филм "Девет месеца". През 2000 година обаче тяхната връзка окончателно се изчерпва и двамата се разделят, оставайки си добри приятели.
И до днес се върти една изключително забавна аналогия на медиен коментатор от 90-те относно абсурдното решение на Грант да преспи с евтина проститутка в автомобил, докато ходи с разкошната Хърли: "Когато си хапваш първокласен стек всеки ден, от време навреме ти се дояжда и някой хотдог".
Лиз Хърли започва своята кариера като модел във фешън индустрията. Тя е рекламно лице на множество престижни козметични марки, преди да се преориентира към киното. Хърли привлича вниманието с роли в страшно успешната пародия "Остин Пауърс" и "Дяволска сделка". Наричана е една от най-красивите актриси на Острова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.