• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Пламен Константинов прие с неодобрение играта на България срещу Аржентина

Пламен Константинов прие с неодобрение играта на България срещу Аржентина

/КРОСС/Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов прие с неодобрение играта в последния мач от груповата фаза в Световната лига. България загуби с 1:3 от Аржентина, а според треньора на играчите е липсвала мотивация.

"Този мач е пример за мотивацията в спорта. Аз видях един мотивиран отбор, който има за какво да играе, и един немотивиран отбор, който няма за какво да играе. Това не ме прави щастлив. Има такива моменти, в които мотивираността спада. Видно беше, че имаше моменти, в които доигравахме геймовете", каза Константинов.

Българският отбор си беше осигурил първото място в групата още в събота и това оказа влияние върху представянето.

Националите ще са домакини във финалния турнир във втора група на Световната лига тази седмица. В полуфинала отборът ще играе с Белгия, а другата среща противопоставя Франция и Аржентина. Мачовете ще са в петък и събота във Варна.

"Надявам се да сме в максимална форма за финалите. Най-голямото ни главоболие преди тях е Тодор Скримов (който се контузи в събота). В понеделник ще е ясно дали има шанс да играе във финалите", заяви Константинов.

По думите му Белгия е един от прогресиращите отбори в Европа през последните години. "Това е достатъчен аргумент да ги възприемем сериозно. Миналата година играхме две контроли и ги спечелихме, но имаше оспорвани геймове. Белгия не е за подценяване. Повече ме притеснява ние да не си създадем проблеми", добави селекционерът.

Капитанът Владимир Николов призна, че съставът на Аржентина е играл по-добре и заслужено е спечелил. "Сигурен съм, че за финалите ще се възстановим и ще изглеждаме по различен начин. Надявам се здравословни проблеми да не ни попречат да се явим с най-доброто, което имаме."

Победителят във финалите ще получи право да участва във финалния турнир в Световната лига в Рио де Жанейро и ще се изкачи в първа група за следващия сезон.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.