• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Discovery Communication и TIM представиха първия мобилен оператор, който ще излъчва Олимпийските игри

Discovery Communication и TIM представиха първия мобилен оператор, който ще излъчва Олимпийските игри

/КРОСС/ Discovery Communications и TIM представиха първото по рода си партньорство за излъчване на Олимпийските игри, което ще предостави достъп до емблематичното спортно събитие на повече хора и от повече устройства.

Първото от редица предстоящи дигитални сътрудничества, които ще доставят уникално съдържание на потребителите на мобилни оператори в Европа, превръща клиентите на TIM в първите, които ще получат ексклузивен достъп до завладяващите истории от Олимпийските игри.

„Сътрудничеството с най-големия италиански телекомуникационен оператор за мобилно излъчване на Олимпийските игри ни дава възможност да предоставим уникално съдържание за милиони зрители. Това първо по рода си партньорство е огромна победа за феновете, които искат да получават ексклузивно съдържание от Игрите по всяко време и от всяко място", заяви изпълнителният директор на Discovery Networks International Жан-Бриак Перет.

От позицията на официален мобилен оператор, TIM ще може да използва официално емблемата с олимпийските кръгове, както и да предостави на своите абонати собствен 24-часов канал с новини, акценти и различни гледни точки от Игрите. Тази услуга ще позволява на феновете да следват любимите си състезатели от различни устройства, независимо дали са вкъщи или на път.

Това партньорство е важна стъпка от стратегията на Discovery за създаване на уникално изживяване за зрителите на Олимпийски игри, които ще могат да гледат на различни екрани персонализирано съдържание, съобразено с участието на любимите им национални състезатели в отделните дисциплини.

Наред с това, иновативното сътрудничество позволява на ТIM директно присъединяване към олимпийското движение по време на олимпийския цикъл 2018-2020. Началото ще бъде отбелязано със зимните олимпийски игри в Пьончан през февруари 2018 г., по време на които всички клиенти на оператора ще имат достъп в реално време до последната информация и новини за националните олимпийски звезди.

Абонатите на ТIM ще имат и непосредствен достъп до дигиталната платформа Eurosport Player, включително за излъчванията на световните шампионати по плуване, световното първенство по лека атлетика, тенис турнирите от Големия шлем (Ролан Гарос, Откритото първенство на САЩ, Аустрелиън оупън), трите големи колоездачни обиколки (Джиро д'Италия, Тур дьо Франс, обиколката на Испания) и тазгодишния сезон на зимните спортове. Иновативното мобилно излъчване на всяка секунда от Олимпийските игри се допълва с ексклузивно VR и AR съдържание, 360 градусови кадри и над 30 допълнителни фийда, показващи на зрителите всеки момент и всяка гледна точка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.