• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Иновативни решения от Panasonic по време на Зимните олимпийски и параолимпийски игри Пьонгчанг 2018

Иновативни решения от Panasonic по време на Зимните олимпийски и параолимпийски игри Пьонгчанг 2018

/КРОСС/ Компанията отбелязва своя 30-годишен юбилей като официален партньор на Олимпийските игри

Panasonic Corporation подкрепя XXIII Зимни олимпийски игри (Зимни олимпийски игри Пьонгчанг 2018) и XII Зимни параолимпийски игри (Зимни параолимпийски игри Пьонгчанг 2018) в Южна Корея. Като TOP (The Olympic Partner) спонсор на Олимпийските игри и официален световен параолимпийски партньор, компанията обяви, че ще стартира редица маркетингови активности в своята спонсорска категория. Чрез тях Panasonic се надява да предаде величието и вълнението на спорта и да подпомогне олимпийското и параолимпийското движение.

За Panasonic е чест да участва активно в най-големите спортни събития в продължение на 30 години. Компанията осигурява иновации, споделяйки всеки ден с феновете по целия свят тяхната страст за Олимпийските игри.

Panasonic ще осигури пет 4K проектора PT-RQ32K с ултра-висока яркост за 8К студио, което ще бъде разположено в Международния телевизионен център IBC в Пьонгчанг от телевизионната служба OBS (Olympic Broadcasting Services) и Японската радио и телевизионна компания NHK, за поддържане на 8K излъчване. С новото поколение 8K и HDR качество на изображението с ултразвукова прецизност, Panasonic въвежда нов стил на показване на спортни събития с изключително реалистични изображения, за първи път в историята на Олимпиадата, както и за други спортни събития в бъдеще, като Олимпийските игри Токио 2020.

В най-престижната надпревара на планетата България ще бъде представена от 19 състезатели в 6 спорта - ски алпийски дисциплини, биатлон, ски бягане, спускане с шейни, ски скокове и сноуборд. За пръв път от игрите в Албервил през 1992 г. биатлонът е с най-много представители в българската олимпийска делегация на зимни игри - общо 10.

В духа на идеалите на олимпийското и параолимпийското движение, корпоративният глобален комуникационен център на Panasonic - Panasonic Center Токио, ще осъществи различни инициативи. В постоянната изложбена площ на първия етаж ще има интерактивна изложба на три основни теми - спорт, култура и образование. Също така, ще се реализират широк спектър от активности в зоната за събития NEXT Communications, с участието на много хора, включително деца и младежи, които всъщност са следващото поколение. Panasonic има за цел да подпомогне олимпийското движение от Ариаке, основното място, където ще се проведат Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020.

В допълнение към тези активности, Panasonic Center Токио, в сътрудничество с Международния олимпийски комитет, ще организира специална изложба по време на Зимните олимпийски игри Пьонгчанг 2018. Ще бъде създадена нова изложбена секция за представяне на ценно съдържание, свързано със Зимните олимпийски игри Пьонгчанг 2018, като така ще се даде възможност на посетителите да усетят и изпитат вълнението на състезанията чрез видео и други мултимедийни устройства.

Да пренесе вълнението от Зимните олимпийски и параолимпийски игри Пьонгчанг 2018 и подкрепи Олимпийското движение, през трите дни от 22 до 24 февруари, Panasonic ще организира различни събития в сътрудничество с проекта "Токио 2020 Live Sitе", съвместно с местната администрация на Токио и Организационния комитет за Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020, в Symbol Promenade Park, в Ариаке.

Всички предишни активности, свързани със спонсорството на Panasonic, са представени на Facebook страницата на Panasonic и на официалния уебсайт, посветен на Олимпийските и Параолимпийските игри. По време на Игрите, Panasonic ще публикува в тях редовно актуална информация за своите активности от мястото на събитието, за да сподели страстта и вълнението на Зимните олимпийски и параолимпийски игри Пьонгчанг 2018 с целия свят.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.