• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Станишев: Като премиер не съм отпускал средства за филми на Елена Йончева

Станишев: Като премиер не съм отпускал средства за филми на Елена Йончева

/КРОСС/Президентът на Партията на европейските социалисти (ПЕС), бивш лидер на БСП и премиер от 2005 до 2009 г. Сергей Станишев защити журналистката Елена Йончева в "битката" с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук", че българското правителство не е отпускало средства за нейни филми по времето, когато е бил министър-председател.

Ето какво написа Станишев в социалната мрежа:

"Елена Йончева е доказан професионалист, чиито филми от най-горещите и опасни точки на света, често са правени само благодарение на нейния ентусиазъм и отдаденост на журналистиката и със скромен, понякога дори крайно недостатъчен бюджет. По време на моя мандат българското правителство не е отпускало средства за филми на Йончева.

Прочетох всякакви спекулации за връзка със служби и национална сигурност. Единствената връзка е, че филмите на Елена са отразявали региони и страни, където не само българската, но и световната сигурност е била застрашена. Винаги съм бил противник на това да се използват лични нападки, да се въвличат близки и семейства в политическите битки. Това често се прави, просто за да се отклони вниманието от същественото в кампанията."

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Както каза олигархът Сашо Дончев, Бойко знае за управлението само това, което е успял да научи от бай Тошо, докато го пазеше.

13.03.2017 09:17:14

Анонимен

Бойко, за да си спаси кожата, тъй като го е страх простите да не са намалели и да загуби изборите, навлезе в много мътни води, от които може да излезе насран. А службите казват каквото той им каже. Конкретно той засегна Националната разузнавателна служба, сега ДАР, оглавена от неговия авер Драгомир Димитров, който не смее до тоалетната да отиде без да пита боса си.

12.03.2017 18:23:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.