• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Потвърдeно: Откритото край Варна тяло е на изчезналия Иван Йорданов

Потвърдeно: Откритото край Варна тяло е на изчезналия Иван Йорданов

/КРОСС/ От Областната дирекция на МВР във Варна потвърдиха официално, че тялото, което бе открито вчера край село Любен Каравелово, е на изчезналия преди седмица Иван Йорданов.
Трупът бе намерен на метри от бивше военно поделение, където Йорданов е бил на палатка с приятели. Въпреки че го издирваха с кучета, той бе открит седмица след като бе подаден сигнал за изчезването му.

От полицията във Варна посочиха, че по случая тече разследване, но към момента няма данни за насилствена смърт. Предстои да бъде направена аутопсия, за да се разбере каква е причината за фаталния край.

Купоните в изоставеното военно поделение край варненското село Любен Каравелово притесняват местните хора. Особено след фаталния край на един от участниците в тях, посочи кметът на селото Иван Димитров.

Миналата година - пак тъй се е случвало - някакви купони в самото поделение, близо до селото са чували крайните къщи - висока музика и се притеснявали. И тази година - сега като разбраха какъв беше купонът; и има и труп - от сутринта насам коментират в селото - нормално е да се притеснят, казва той.

А в бившето военно поделение всеки може да влезе без проблем. Преди седмица там имало голям купон, на който Иван Йорданов присъствал. В един момент той се загубил и изпратил СМС с GPS координатите на военното поделение. След това - изчезнал. Близо 40 полицаи, доброволци и кучета търсеха следи от изчезналия мъж. Тялото било открито случайно седмица по-късно от местен жител.

„Като минах с коня и животното се стресна. Като погледнах в храстите - видях трупа. Тогава се обадих на кмета", разказва Тунчо Костов, който се натъкнал на тялото на Иван Йорданов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

българин, служил в БНА

...останки от армията...останки от поделения...в тях останки от хора...наближаваме останките на България...

03.09.2019 20:25:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.