• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Росен Йорданов: Майката на Емил Шарков има основания да се съмнява в разследването

Росен Йорданов: Майката на Емил Шарков има основания да се съмнява в разследването

/КРОСС/Майката на командоса Емил Шарков, убит в Лясковец, търси истината за смъртта на сина си.

Тя има основателни причини, след като е говорила с негови колеги, да смята, че с действията си главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и командира на отряда са основните виновници за този случай", каза в сутрешния блок на Нова тв криминалният психолог Росен Йорданов, който също е разговарял с жената.

Йорданов бе категоричен, че този случай не бива да бъде забравен.

Той също смята, че са скрити много детайли и подробности по случая - допуснати са фрапантни грешки, продиктувани от дебелашко самочувствие, арогантност и от липса на професионализъм.

„Майката на Емил Шарков е достигнала до подробности, които навеждат на мисълта, че разследването не е било обективно", каза още криминалният психолог.

Жената се е добрала до факти и данни, че въвличането на отряда в този случай не е било планирано. „Решението е било взето импулсивно, без сериозни инструктажи и проучвания. Действията на командира на отряда също са били грешни", аргументира се Йорданов.

Майката настоява за провеждана на обективно разследване.

„Убеден съм, а и имам и данни, че ако се проведе обективно разследване и командосите не бъдат под натиск, те ще кажат пълната истина. Данните показват, че след случая се оказва сериозен натиск върху хората, който са участвали в акцията", заяви той и допълни, че те са заплашвани да бъдат уволнени, както и че е имало много източници на информация, които не с използвани при разследването.

„Обикновено отрядът има камера, с която се заснема акцията. Ползван ли е при разследването този видео материал, за да се види какво се е случило? Убеден съм, че има такъв запис", заяви още Йорданов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Росен Йорданов не е никакъв специалист,защото в МВР няма специалисти.Там са подлизурковци,кариеристи и обикновени слагачи. Росен е от последните.Спомняте ли си как с още един путьо тичаха в сутрешните блокове да обясняват защо се е самоубил Стойчо от Перник,който всъшност очистиха за да не излезе истината за смъртта на момичето.

11.09.2014 14:32:11

Анонимен

Чуждата новатв,за кой ли път, пак пуска този ментраджия да лаладжийства и разказва бълнуванията си. Ако беше наред, нямаше да го изгонят по ни едно време от синекурната службичка в ИК на МВР в Симеоново.

11.09.2014 09:33:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.