• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Йотова: Който бърза да отпише БСП, ще се сгреши много

Йотова: Който бърза да отпише БСП, ще се сгреши много

/КРОСС/ "Умишлени занижени са резултатите, които дават социолозите на БСП в момента", това заяви в студиото на „Добро утро, България!" евродепутатът Илияна Йотова от Коалиция за България.

По думите й съвсем реално е левицата да има между 60 и 70 народни представители в 43-ото Народно събрание (НС).

"Който бърза да отпише БСП, ще се сгреши много", заяви Йотова. Според нея участието на хора от гражданските квоти в управлението е притеснително, тъй като те не носят политическа отговорност към нито една партия.

Илияна Йотова каза още, че не е изненадана от факта, че бившият финансов министър Петър Чобанов е водач на листа на ДПС. "Веднага след евроизборите стана ясно, че изпълнява волята на ДПС", подчерта тя.

Илияна Йотова посъветва политическите партии да внимават кого слагат в гражданските квоти на изборните си листи. Тя допълни, че ще има известно разместване в някои от листите на БСП, сред които са няколко района в София, както и Габрово. Там водач на листа е бившият депутат Йордан Стойков, който обаче пострада тежко в катастрофа.

Йотова не отхвърли варианта Кирил Добрев да оглави габровската листа, като поясни, че водачът там трябва да е силно партийна фигура.

Илияна Йотова коментира и предизборния трансфер на бившия шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев, който е водач на листата на ГЕРБ в Пловдив-област. Йотова се опасява, че от ГЕРБ вероятно искат да използват професионалния му опит от миналото, тъй като той може би знае неразкрити досега неща.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

цаца

Очаквайте много компромати, удари под кръста и нечестни избори. Бъдете подготвени и отговорете подобаващо на герберастите.

29.08.2014 12:48:42

Орех

Левицата винаги се е вдигала и мобилизирала във важните моменти. А този е повече от важен, защото не трябва да се позволява на мутрите да се връщат на власт.

29.08.2014 12:48:00

Стан

Нека да подценяват БСП и накрая да останат неприятно изненадани високомерните наглеци от герб!

29.08.2014 12:47:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.