• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

"Бижутера" спретна страхотно шоу за откриването на столичните полуфинали на Фен Купа 2017

"Бижутера" спретна страхотно шоу за откриването на столичните полуфинали на Фен Купа 2017

/КРОСС/ Столичните регионални полуфинали на Фен Купа 2017 бяха официално открити днес на игрищата в комплекс „Спортна София" (Зона Б5). Сред официалните гости бяха ветеранът на Левски Христо Йовов „Бижутера" и звездата на Левски Владимир Гаджев. „Много се радвам, че съм тук. Искам да поздравя всички участници и да им пожелая успех. Играйте спортсменски, без нарушения, защото, в крайна сметка, всички сме тук, за да се забавляваме. Поздрав и към организаторите, които както винаги осигуряват перфектни условия за игра", сподели Йовов от сцената.

Веднага след откриването стартира демонстративен мач между отбора на „Бижутера" и приятели срещу сборен тим на местни журналисти. Още преди срещата Йовов сподели желанието си да повтори уникалния гол, който отбеляза с фланелката на Левски срещу Олимпик Марсилия през 2005г. и който му донесе прякора „Бижутера". За изненада на зрителите първият гол в срещата падна във вратата на отбора на Йовов. Журналистите откриха резултата с гол на Джани Ривера, но радостта им не трая дълго, защото в средата на първото полувреме Йовов получи брилянтен пас от Гаджев и изравни. В последните минути на първата половина съотборникът на „Бижутера" Краси Петров „копна" топката почти от центъра и успя да прехвърли вратаря за 2:1. Резултатът остана непроменен почти до края, но във финалните минути на редовното време журналистът Ивайло Димитров се разписа за крайното 2:2. При последвалите дузпи тимът на „Бижутера" беше по-хладнокръвен и спечели с крайното 7:5.

Вдъхновени от динамичния демо-мач, участниците в столичните полуфинали на Фен Купа 2017 продължиха надпреварата с нови сили. Сред отборите полуфиналисти са и миналогодишните национални шампиони на турнира „Малки страсти". Те демонстрираха много висока класа още в първия си мач от груповата фаза срещу тима на „Волонта". Срещата завърши с внушителен категоричен резултат 6:0. След това шампионите се изправиха срещу „Спортист Косталево" и ги надвиха с 5:1, а третата им среща от груповата фаза срещу „Обеля Тийм" завърши с 3:0.

По традиция, голяма част от отборите на Kamenitza Фен Купа са горди носители на изключително забавни и колоритни имена. Този сезон също не е изключение, а пример за това на софийските полуфинали са тимовете „Малки страсти", „Кашалотите", „Мълчаливите", „Мини ме земи", „Греда", „Кривокраките", „Тяло пречиш ми", „Гери Никол", „Шопски отряд", „Иконите", „Разрушителите", „Класиците", „Стабилните", „ФК Трепни", „Старата каравана", „Жепейците", „Джиджовица", „2победиЗа3Години" и др.

Името на столичните шампиони на Фен Купа 2017 ще стане ясно утре, веднага след финалния мач, който стартира в 13:00ч. Първенците на София ще имат честта да получат купата си лично от легендарния стратег Димитър Пенев. Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.