• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Георги Томов: Желанието ми да променим „Илинден” към по-добро

Георги Томов: Желанието ми да променим „Илинден” към по-добро

 

/КРОСС/  Георги Томов е кандидатът на „БСП за България" за кмет на столичния район „Илинден". Целиятму живот е свързан с района - роден е в ж.к. „Св. Троица", а сега живее в ж.к. „Захарна фабрика". Той е предприемач в сферата на търговията и услугите. Служил е в Гранични войски. Работил е във в-к „Дума". На 44 години.


Защо решихте да се кандидатирате за кмет на район Илинден?

Като всеки млад човек и аз жадувам за промяна и прогрес. Но не тази „промяна",която е само на думи и без дела - аз я наричам „задклавиатурна", а реална, създаваща комфорт на моите съседи и техните семейства. Считам, че само чустващият се комфортно в средата си човек може да мисли за прогрес. Убеден съм, че мога да помогна на илинденци заедно да извървим този път. Да не забравяме и броя номинации, които получих. Практически ме подкрепиха всички ОПО в „Илинден", за което им благодаря.

Предизвикателство ли е за Вас да бъдете кандидат на БСП?

Определено да. Но преди всичко е и голяма отговорност. БСП е партия с дългогодишна история, обхващаща не просто период от време, а съвкупност от различни поколения, които са съвременници на различни исторически събития. Като такава, тя носи своите пасиви, но има и много активи. Гледам изцяло към бъдещето, като се уча от опита на времето.

Какво трябва да се промени във Вашия район?

Район „Илинден" се състои от 4 от най-старите квартала в столицата - „Света Троица", „Гевгелийски", „Захарна фабрика" и „Илинден". Най-ценният ресурс са хората, които живеят тук, зеленината и местоположението. В района имаме както общи за града, така и специфични проблеми. Непознаването на тази специфика отдалечава от решаването на проблемите и води до натрупване на нови. Смятам, че през всичките години, в които съм учил, живял и работил тук, познавам отлично проблемите и знам как да ги реша.

Каква беше реакцията на близките и приятелите Ви когато разбраха, че се кандидатирате за кмет на Илинден?

Ще си позволя да отговоря чрез така познатите ни от социалните мрежи емотикони - много „лайкове" и любов, много „ехаа", една две сълзи. Засега гняв няма. Общо взето, имам пълната подкрепа на близките, приятелите и съседите си,. Това е малко плашещо, имайки предвид отговорността ми към тях.

Какви са интересите Ви? С какво се занимавате през свободното си време?

Увличам се от историята ни. По това какъв дух са имали предците ни, за да ни има. Мисля, че той още живее в нас и се бунтува. Също така обичам да съм с приятели в близост до вода - това ме зарежда с енергия.

Какво е Вашето послание към хората от Илинден?

Желанието ми да променим към по-добро „Илинден" е огромно и вярвам, че с общи усилия ще успеем.

На всички, които ще ме подкрепят на тези избори искам да кажа: „Аз съм един от Вас и ще оправдая доверието Ви".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.