• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Петров: Ние сме срещу партиите от един човек, каквато е ГЕРБ

Петров: Ние сме срещу партиите от един човек, каквато е ГЕРБ

Плевен /КРОСС/ Ние се чувстваме още по-силни днес и още по-мотивирани да се противопоставим на безобразното управление, което ни води към катастрофа. Тази тежка ситуация не е по силата на двама, още по-малко на един човек. Затова ние работим в екип и смятаме, че чрез ролите, които сме си разпределили, ще стигнем до болезнените проблеми на българите, както и до т тяхното решение. Това заяви на пресконференция в Плевен независимият кандидат за президент Алексей Петров. Той подчерта, че участва в тази битка заради властта на гражданите, за съвременен конституционализъм.
Относно искания от тях мораториум върху политическите партии той заяви, че те не са против партийните членове. Ние сме против партийните клики и срещу партиите от един човек, каквато е сегашната, за която гласуваме да ни води към европейско развитие. Ние сме срещу партиите от един човек, каквато е ГЕРБ, поясни Алексей Петров. Имаме проблем с Борисов IV, каза още той и добави, че българите ги очаква четвърта национална катастрофа.
Партиите ни докараха най-новите поробителите - банките, допълни независимият кандидат. Те дойдоха от там, където отидохме и дадохме част от суверенитета си - ЕС. Банките от Австрия, Италия, Гърция кредитират България с 10 пункта на по-висока лихва от страните, откъдето са банките-майки.
България трябва да спре да бъде черен пазар на банките, които трябва да се обогатяват като на битака, ограбвайки българския народ. Лично изпитах на гърба си силата на банките, подчерта Петров и допълни, че битката им ще продължим, докато ги принудят да се вразумят.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И подкрепата на ДПС няма да ти помогне Асане! Ти си нагъл престъпник и комунистическа креатура!

22.09.2011 12:51:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.