• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за 24 септември

Предстоящи събития в страната за 24 септември

София /КРОСС/ На 24 септември 2011 г. под патронажа на вицепрезидента ген. Ангел Марин ще се проведе първия българо-руски обществен форум „Духовни коридори: България-Русия-Европейски съюз", посветен на 220-та годишнина от победата на руския морски флот под ръководството от адмирал Ушаков над османския флот край нос Калиакра, която става предвестник на освобождението на България. От руска страна патрон на изявата е Олег Юриевич Атьков, летец-космонавт.

***
Бургас /КРОСС/ Предизборната кампания на ПП ГЕРБ ще стартира официално с голям концерт в Бургас на 24 септември 2011 г. /събота/. Пред бургазлии председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще представи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова. По време на концерта на сцената ще излязат кандидатът за кмет на Бургас Димитър Николов, листата общински съветници и кандидатите за кметове на общини в областта. За доброто настроение на публика ще се погрижат Веселен Маринов, Графа и фолклорен ансамбъл ,,Българе‘‘. Гвоздеят на програмата ще бъдат актьорите Димитър Рачков, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов и други техни колеги, любимци на българската публика.

***

Бургас /КРОСС/ На 24.09.2011 г. /събота/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на партията за Община Айтос Даниел Орлов. Двамата ще обсъдят актуалните проблеми на града. Срещата ще се проведе от 9.00 часа, в клуб-кафе ,,Енерджи‘‘ на ул. ,,Христо Ботев‘‘ 17.

***
Благоевград /КРОСС/ На 24 септември около 50 човека от общинската организация на Съюза на слепите в Благоевград ще посетят местността Рупите и курортния град Мелник благодарение на ръководството на ПП ГЕРБ-Благоевград.

***
Разград /КРОСС/ РЗС продължава предизборната си обиколка. На 24 септември /събота/ председателят на „Ред, законност и справедливост" Яне Янев, кандидатите за президент и вицепрезидент доц. Атанас Семов и Поля Станчева ще посетят Разград и Попово.

***
Пазарджик /КРОСС/ На 24 септември 2011 г., в 11.00 ч. Регионален пресклуб на БТА в гр. Пазарджик, ул. „Екзарх Йосиф" 2 кандидатите за президент и вицепрезидент Алексей Петров и Николай Георгиев по покана на кандидата за кмет на Пазарджик Николай Велков ще участват в пресконференция на тема „Икономическите и политически убийства по време на управлението на Бойко Борисов".

***
Стара Загора /КРОСС/ На 24 септември в 17,30 ч. на сцената на Оперен театър в Стара Загора се открива 7-то издание на Международен куклено-театрален фестивал за възрастни Пиеро 2011 в Стара Загора, който ще продължи до 29 септември. Над 300 участници от страната и чужбина ще участват в престижното културно събитие на Стара Загора, за което днес дадоха пресконференция вОбщина Стара Загора Дарин Петков, директор на Куклен театър Стара Загора, Таня Калчева - заместник-директор и Диана Атанасова, началник на отдел „Култура и вероизповедания".

***

Созопол/ Китен /КРОСС/ На 24.09.2011 г. /събота/, кандидат - президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят първо град Созопол. В 13.30 часа Плевнелиев и Попова ще се поклонят пред мощите на Св. Йоан Кръстител в църквата ,,Св. Св. Кирил и Методий‘‘. От 14 часа кандидатите на ГЕРБ ще се срещнат с представители на туроператорите, хотелиерите и ресторантьорите в читалището в Стария град. На срещата ще бъдат обсъдени въпроси свързани с изграждането на пречиствателни станции и инфраструктурни обекти в Община Созопол. В разговора ще участва и кандидатът за кмет на Созопол Панайот Рейзи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.