• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Цветан Цветанов ще посети Айтос, Несебър, Царево, Ахтопол, Приморско и Китен

 Цветан Цветанов ще посети Айтос, Несебър, Царево, Ахтопол, Приморско и Китен

Бургас /КРОСС/ На 24.09.2011 г. /събота/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на партията за Община Айтос Даниел Орлов. Двамата ще обсъдят актуалните проблеми на града. Срещата ще се проведе от 9.00 часа, в клуб-кафе ,,Енерджи‘‘ на ул. ,,Христо Ботев‘‘ 17.
В 10.00 часа Цветанов ще се срещне в Несебър с кандидата за кмет на общината Атанас Терзиев и областният координатор на ГЕРБ -Бургас и народен представител Димитър Бойчев ще посетят Стария град. Терзиев ще запознае гостите с идеен проект за подмяна на пътните настилките в унисон с историческото наследство на града. В 10.15 часа Цветан Цветанов ще посети храма ,,Св. Успение Богородично‘‘. От 10.40 часа председателят на предизборния щаб ще се срещне със симпатизанти на ГЕРБ в клуба на партията в Равда.
В 12.30 часа пред читалището в Царево кандидатът за кмет на ГЕРБ Георги Лапчев ще представи основните си приоритети за развитие на общината в присъствието на Цветан Цветанов. Лапчев ще запознае Цветанов и с някои от проблемите на общината. В 13.10 часа председателят на предизборния щаб и кандидат - кметът ще разгледат пристанището в Царево и ще се срещнат с представители на местните рибари. В 13.50 часа Цветан Цветанов ще посети Българо - германския център за професионално обучение и ще се срещне с ръководството.
В 14.45 часа председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов ще се срещне със симпатизанти в Ахтопол. На срещата в офиса на партията, който се намира на главната улица в града ще присъстват и кандидатът за кмет на Ахтопол от ГЕРБ Атанас Желязков и областният координатор на ГЕРБ и народен представител Димитър Бойчев.
В 15,40 часа в Приморско Цветан Цветанов и кандидатът за кмет на общината от ГЕРБ Димитър Германов ще се срещнат с представители на рибарското сдружение. На срещата ще бъдат обсъдени желанието на рибарите и местните жители пристанището да стане общинско, построяването на защитна буна ,,Яйцето‘‘, укрепването на устието на река Дяволска и създаването на кейове за лодките. На срещата ще присъстват и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.
В 16.20 часа в Китен Цветан Цветанов и кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще се срещне с представители на рибарите от Китен на пристанището в селището. На срещата ще бъде обсъдено изграждането на крайморски булевард и създаването на собствен пристан за лодки. Ще бъдат разгледани още възможностите за участие в програми за осветление и обновяване на пристана. На срещата ще присъстват още Димитър Бойчев, Иван Вълков, кандидати за кметове и общински съветници на ГЕРБ от областта.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.