• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Кандидатите за президент и вицепрезидент Алексей Петров и Николай Георгиев откриха предизборната си кампания в Тетевен

Кандидатите за президент и вицепрезидент Алексей Петров и Николай Георгиев откриха предизборната си кампания в Тетевен

Тетевен /КРОСС/ Днес, 23 септември кандидатите за президент и вицепрезидент Алексей Петров и Николай Георгиев откриха предизборната си кампания в Тетевен, родния град на Алексей Петров. Двамата доценти бяха представени от почетния председател на Инициативния комитет - проф. Милен Семков, който също е родом от Тетевен и е първият издигнал кандидатурите им в началото на тази година.

В Тетевен Алексей Петров дари икона на Света Богородица на Параклиса „Покров Богородичен".

Официалният старт на кампанията започна със звуците на българска каба гайда и изпълнения на народни песни от международно признати млади таланти от града.

„Изборът на екипа ни е избор на нов дневен ред на България" - с тези думи Алексей Петров започна своето обръщение към съгражданите си. „Човек трябва да тръгне от там, откъдето е започнал, от където са корените му, за да решава успешно проблемите на настоящето и бъдещето на Родината си".

Кандидатите представиха основните си ангажименти, които поемат към избирателите:
„Незабавно отнемане на привилегиите на партиите, за да спрем обогатяването на партийните клики на гърба на българските граждани;
Ликвидиране на черния пазар на банките в България, за да спре ограбването на българския народ с високите лихви;
Принуждаване на покровителя на банковите спекуланти и на монополите Бойко Борисов, да спре разхищаването и кражбите на държавни пари."

Кандидатът за президент Алексей Петров завърши словото си с думите „Това е дневният ред на хората и той се различава от този на политиците. Днес хората искат работа, която едноличният партиен търговец Борисов им отне. Той няма да остане в историята като строител на магистрали, а като икономически и политически килър на малкия и среден бизнес, на държавността и на свободното слово."

Пожелания за здраве и успех към кандидатите отправиха кандидатът за кмет Николай Павлов, тетевенския поет Димитър Крачиджов и младежи от града, които дариха кандидатите с кисело мляко от Тетевенския балкан и домашна погача, с думите „Да се прославите като българското кисело мляко и да сте силни и уважавани като хляба на българската трапеза".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.