• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети общините от област Варна

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети общините от област Варна

Варна КРОСС/ На 25.09.2011 г. /неделя/ Цветан Цветанов ще посети общините от област Варна, където пред членове и симпатизанти на ГЕРБ ще представи кандидатите за кметове на партията и листата общински съветници.

В 9.00 часа, на площада пред читалище ,,Пробуда‘‘ в Бяла, Цветанов ще представи кандидат -кмета на партията за Община Бяла Атанас Трендафилов и листата общински съветници. На представянето ще присъства и областният координатор на ГЕРБ - Варна и народен представител Павел Димитров.
В 9.50 часа на площада пред читалището в Долни Чифлик, Цветан Цветанов ще представи кандидата за кмет на ГЕРБ за Община Долни Чифлик Димитър Анастасов и листата общински съветници.
В 10.30 часа на площада пред читалището в село Приселци, председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов ще представи кандидат - кмета на партията за село Приселци Емануил Манолов и листата общински съветници.
В 11.20 часа на площада пред читалище ,,Съзнание‘‘ в Белослав, Цветанов ще представи кандидата за кмет на партията за Община Белослав Милко Тодоров и листата общински съветници.
В 12.10 часа на площада пред читалище ,,Просвета‘‘ в Девня, Цветан Цветанов ще представи кандидат - кмета на партията за Община Девня Атанас Кузев и листата общински съветници.
В 12.50 часа на площада пред читалището в Суворово, председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов ще представи кандидата за кмет на партията за Община Суворово Живко Петров и листата общински съветници.
В 13.30 часа на площада пред читалището във Вълчи дол, Цветанов ще  представи кандидат - кмета на партията за Община Вълчи дол Пенка Йорданова и листата общински съветници.
В 14.15 часа пред сградата на общината във Ветрино, Цветан Цветанов ще  представи кандидата за кмет на партията за Община Ветрино Димитър Димитров и листата общински съветници.
В 14.50 часа пред сградата на общината в Провадия, Цветанов ще представи  кандидат - кмета на партията за Община Провадия Божидар Станков и листата общински съветници.
В 15.30 часа на площада пред читалището в Дългопол, председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов ще представи кандидата за кмет на партията за Община Дългопол Янко Янков и листата общински съветници.

В 16.40 часа на площада пред читалище ,,Просвета‘‘ в Аксаково, Цветанов ще представи кандидат - кмета на партията за Община Аксаково Атанас Стоилов и листата общински съветници.

/ВН/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.