• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Касим Дал: Пълен крах за ДПС ще има на тези избори

Касим Дал: Пълен крах за ДПС ще има на тези избори

 

София /КРОСС/ Пълен крах за ДПС ще има на тези избори. Това заяви бившият втори в ДПС Касим Дал в предаването „Карбовски: Директно” по Нова телевизия.

„Началото ще бъде на тези местни избори, но предстои и крахът на парламентарните избори след година-две”, каза той.

 

Според Дал, автобусите с изселници от Турция никога не са решавали изборите. 

 

Той каза още, че ДПС няма да обяви официална подкрепа за някой от кандидатите за президент. Не изключи обаче подкрепата да бъде неофициална. „Ще видите, ДПС няма да реши кого да подкрепи на първи тур. Аз познавам начина на мислене на тези хора и на това ръководство”. 

 

На въпрос защо Ахмед Доган не се кандидатира за президент Касим Дал отговори: „Страх. Винаги ги е било страх да покажат колко всъщност е влиянието на ДПС. Можеше и друго да направят, да покажат други, спрягаха се имена. Тези хора никога не са заставали пред хората ясно и категорично. Винаги зад пердетата са се решавали нещата”.

 

„Доган предаде вярата ми в идеала и каузата ДПС. В досието му видях такива неща… а той пред мен се кле, когато излезе досието му, че срещу никого не е донсял. А знаете ли колко съдби е променил, колко майки е разплакал”, каза Дал по адрес на Ахмед Доган. 

 

На въпрос дали Доган трябва да се извини на някого, бившият втори в партията му заяви: „Той трябва да се скрие от хората”.

 

Касим Дал коментира и някой от останалите лидери в българското политическо пространство. Иван Костов той определи като „убиецът на дясното”, а Волен Сидеров като „другата страна на монетата”.

 

/ВС/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.