• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

VIVACOM раздава смартфони и телевизор на Пловдивския панаир

София /КРОСС/ Два от най-популярните смартфони на пазара у нас Nokia N8 и LG Optimus 3D както и 32” LCD телевизор ще раздава VIVACOM в лотария на щанда на компанията по време на Пловдивския панаир, който се провежда от 26 септември до 1 октомври 2011 г. Телекомът излиза със специални оферти и подаръци към всяка услуга, купена в рамките на изложението.   

За частните клиенти са предвидени оферти за мобилен план без обвързване със срочен договор, интернет пакет с 10 Mbps скорост за 10 лева, абонамент за VIVACOM TV за 4.90 лв. на месец, както и абонаментен план за фиксиран телефон без първоначална цена на свързване и включени 3600 минути за разговори към фиксираната мрежа на VIVACOM срещу 13.80 на месец. Всяка активирана услуга носи на потребителите допълнителен подарък - устройство за безжична мобилна комуникация Bluetooth Explorer 210 или модерен стационарен телефон.

За бизнес клиентите телекомът предлага абонамент за мобилна телефония с 50% отстъпка от месечната такса за първата една четвърт от договора с подарък мобилен телефон. Друга атрактивна оферта е за интернет с 25% отстъпка за целия период на договора и подарък Bluetooth Explorer 210. Бизнес клиентите пък, които решат да се възползват от предложенията за фиксирани планове, ще получат безплатно супер дизайнерския телефон Dect ePure или мултифункционално устройство HP Deskjet 3050.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Марина

Хората трябва да си зададат въпроса струва ли си, заради едната промоция, да станат клиенти на Виваком, когато Мтел предлага единствения свестен интернет в момента у нас. И дори планира да изгражда и 4G мрежа!

26.09.2011 17:08:28

Боян

Промоциите, които "Виваком" разиграва на щанда си в Пловдивския панаир и особено томболата със смартфони и телевизор издават страх от конкуренцията на останалите мобилни оператори и най-вече на най-големия - Мтел.

26.09.2011 17:05:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.