• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети общини от област Сливен

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети общини от област Сливен

София /КРОСС/ На 26.09.2011 г. /понеделник/ Цветан Цветанов ще посети село Ябланово, Община Котел, където ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ. В 10.00 часа председателят на предизборния щаб ще посети обект за подмяна на водопреносна мрежа в селото. На срещата ще присъстват областният координатор на ГЕРБ - Сливен и народен представител Десислава Танева, кандидатът за кмет на партията за Община Котел Коста Каранашев, кандидат-кметът на с. Ябланово Шериф Кованджъ и общински съветници.
В 11.00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ пред кметството на с. Малко село. На срещата ще присъстват Десислава Танева, Коста Каранашев и кандидат-кметът на с. Малко село Мехмед Мусов.
В 11.40 часа кандидатът за кмет на ГЕРБ за Община Котел Коста Каранашев ще запознае Цветанов с някои от проблемите на общината.
В 12.15 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ пред кметството на село Градец. На срещата ще присъства и кандидатът за кмет на селото Иванка Михайлова.
В 13.00 часа председателят на предизборния щаб ще посети с. Мокрен, където ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ. На срещата пред кметството на селото ще присъства и кандидат-кметът на партията за с. Мокрен Манол Христов.
В 13.30 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ пред кметството на село Пъдарево. На срещата ще присъства и кандидатът за кмет на с. Пъдарево Валентин Бончев.
В 14.30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с местната структура на ГЕРБ в Твърдица, за да обсъдят проблемите и перспективите за развитие на общината. На срещата, която ще се проведе в НЧ ,,Св. Св. Кирил и Методий‘‘ ще присъстват кандидат-кметът на Твърдица Атанас Атанасов и общински съветници. В 15.30 часа председателят на предизборния щаб ще се срещне с общинското ръководство на ГЕРБ - Твърдица в офиса на партията - пл. Свобода № 2.
В 17.10 часа Цветанов, заедно с областният координатор на ГЕРБ - Сливен и народен представител Десислава Танева, кандидатът за кмет на партията за Община Нова Загора Николай Грозев, общински съветници и кандидат - кметове на кметства ще посетят Историческия музей - пл. Свобода № 3. В 17.30 часа Цветан Цветанов, Десислава Танева и Николай Грозев ще дадат съвместна пресконференция в клуба на Културните дейци - пл. Свобода № 1.

/ВН/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.