• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната на 26 септември 2011 година

Предстоящи събития в страната на 26 септември 2011 година

София /КРОСС/ В понеделник, 26 септември 2011 г., президентът Георги Първанов ще посети Карнобат по повод празника на града, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
В 11.00 часа на площад „Трети март", Георги Първанов ще участва в тържественото откриване на празника на град Карнобат.

София /КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски ще открият утре, 26 септември 2011г., семинар на тема "Програма в областта на цифровите технологии за Европа".

София /КРОСС/ Българска парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Цецка Цачева, ще бъде на официално посещение в Мюнхен на 26 и 27 септември 2011 г. Визитата е по покана на председателя на Ландтага на германската провинция Бавария Барбара Щам, съобщават о пресцентъра на парламента.

София /КРОСС/ Утре - 26 септември 2011г. (понеделник) - 11,30 часа в сградата на КНСБ, пл."Македония"1, в залата на 11-тия етаж, ще се проведе пресконференция на председателите на Българска браншова камара-машиностроене, НСФ „Метал Електро" към КНСБ и СФММ към КТ „Подкрепа".

Пловдив /КРОСС/ На 26 септември 2011 г. от 15:00 часа Сергей Игнатов, министър на образованието, младежта и науката, ще участва в откриването на иновационния форум „Русия-България: Развитие на сътрудничеството чрез иновации". В пленарното заседание по-късно същия ден министър Игнатов ще говори на тема „Стратегии за иновационно развитие: опитът на България и Русия" (Панаирно градче - Пловдив, Палата 6).

София /КРОСС/ По покана на българските евродепутати от Групата на ГЕРБ/ЕНП кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Брюксел и Страсбург на 26 и 27 септември. Визитата е част от европейската предизборна обиколка на двамата кандидати, съобщават от ГЕРБ.

София /КРОСС/ Експерти от ГДОП ще предоставят данни за направените регистрации на неогнестрелно оръжие на 26 септември /понеделник/, 14.00 часа в сградата на дирекцията на бул. „Мария Луиза" № 114-Б


Пловдив /КРОСС/ На 26 септември 2011г. /понеделник/ в Пловдив БСП открива предизборната си кампания за „Избори 2011". В 18 часа от три различни точки на града ще тръгне шествие към централния площад, където час по- късно ще започне митинг-концерт.

София /КРОСС/ На 26.09.2011 г. /понеделник/ Цветан Цветанов ще посети село Ябланово, Община Котел, където ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ. В 10.00 часа председателят на предизборния щаб ще посети обект за подмяна на водопреносна мрежа в селото. На срещата ще присъстват областният координатор на ГЕРБ - Сливен и народен представител Десислава Танева, кандидатът за кмет на партията за Община Котел Коста Каранашев, кандидат-кметът на с. Ябланово Шериф Кованджъ и общински съветници.

Сливен /КРОСС/ Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в Сливен ще бъдат в мобилния щаб на партията, който се открива утре /26 септември/ от 14.00 часа. Шатрата, в която ще бъде разположен щабът се намира на главната улица до бившето кино „Българка".

София /КРОСС/ На 26 септември 2011г. /понеделник/ от 10.00 часа в София прес кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин ще участва в кръгла маса по проблемите на здравеопазването. Калфин е поканен от Конфедерацията на пациентските организации, за да обсъдят заедно състоянието на сектора и проблемите на хората с хронични заболявания.

София /КРОСС/ Утре, понеделник, 26 септември 2011 г. кандидат-кметът за София, издигнат от ОДС Стефан Софиянски ще открие кампанията си в 12.00 ч. в залата на БТА. Стефан Софиянски ще представи вижданията си и ще изложи акценти от управленческата програма за столицата през следващите години. Ще бъде обявена и представена и листата от общински съветници на ОДС за София.

София /КРОСС/ РЗС продължава предизборната си обиколка. На 26 септември /понеделник/ председателят на „Ред, законност и справедливост" Яне Янев, кандидатите за президент и вицепрезидент доц. Атанас Семов и Поля Станчева ще посетят Силистра, Добрич и Балчик

София /КРОСС/ На 27 септември 2011 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в ж.к. „Стрелбище" и кв. „Красна поляна"

Габрово /КРОСС/ „Подарявай си усещания!" или „Културата не състарява вашата кожа!" - тези и още седем свежи увлекателни изречения ще бъдат изписани в стилен дизайн върху големи винили на ключови места в град Габрово. „Сентенциите" ще бъдат официално открити на 27 септември от 18 часа пред зала Възраждане, точно преди старта на „Смешен филм фест". Винилите ще останат като траен декор в градското пространство.

/ВН/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.