• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

„Кауза Пловдив”: Партиите да излязат от махалите – не бива там да се решава вота

„Кауза Пловдив”: Партиите да излязат от махалите – не бива там да се решава вота

Пловдив /КРОСС/ „Кауза Пловдив": Партиите да излязат от махалите - не бива там да се решава вота.Така ще спрем порочната практика с купуването на гласове, заявяват в апела си от предизборния щаб на коалицията и дават пример със собствените си резултати на миналия вот, съобщават от предизборния щаб на партията.
Водени от убеждението, че причините за възникналото обществено напрежение в пловдивските махали със смесено население се коренят в наложената с години порочна практика населението в тези квартали да се използва като потенциална банка за гласове по време на избори и на базата на собственото си участие, и резултати в последните местни избори, се обръщаме с апел към всички политически сили:
Нека да покажем, че има начин да спрем порочната практика с купуването на гласове в махалите със смесено население. Решението е просто - политическите активисти просто да излязат оттам и не търсят повече гласове в етническите квартали. Тези гласове не решават вота. И съвсем откровено, почтено и отговорно ще заявим пред пловдивчани - на последните избори за местни органи на властта ние имаме 8 гласа в Столипиново. И не те решиха нашето присъствие и сериозно участие в местния парламент. Показваме цифрите, които да станат достояние на всички пловдивчани: Коалиция за Пловдив - 266 гласа. Коалиция ГЕРБ-ВМРО - 766 гласа. ССД - 833 гласа. ДПС - 2066 гласа.
Ние от екипа на „Кауза Пловдив" се обръщаме се с този апел към политическите партии, защото новото поколение млади политици и все повече пловдивчани заявяват позицията си, че не искат Столипиново да предопределя избора на Пловдив. Изборът е в ръцете на всички нас - пловдивчани.

/ВН/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.