• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Над Цар Киро не е имало чадър на национално ниво, смята Красимир Стефанов

Над Цар Киро не е имало чадър на национално ниво, смята Красимир Стефанов

 

София /КРОСС/ Още миналата година Кирил Рашков и жена му са попаднали в списъка на НАП, но по необясними причини срещу тях не са предприети проверки. Това заяви пред БНР изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов и категорично  изключи твърденията над Цар Киро да е имало чадър на национално ниво. Стефанов заяви, че в момента е разпоредена проверка и дисциплинарна процедура срещу всички компетентни лица в Пловдив. Надявам се това бездействие да не е в резултат на корупция. Ако обаче се докаже корупция или невнимание – за тези лица ще последва уволнение, категоричен бе шефът на приходната агенция.

Стефанов допълни, че в момента са възложени ревизии на Кирил Рашков, съпругата му, както и на 13 физически и шест юридически лица. Това заяви пред БНР изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов и подчерта, че НАП работи по документи, а фамилията на Цар Киро няма нищо на свое име. В хода на назначената ревизията дори и най-малките съмнения за укриване на данъци да бъдат констатирани, те ще бъдат предадени на прокуратурата. Би трябвало да бъде уведомена и Комисията за отнемане на  имущество, придобито от престъпна дейност, каза още шефът на НАП и допълни, че имотите на клана Рашков ще бъдат запорирани по време на проверката.

Стефанов изтъкна, че всички институции трябва да работят по своите компетенции и хората, които декларират минимални доходи, а живеят в разкош , да стигнат до съда. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

sa6o

Г-н Стефаноb------sme6nik ----maznik------

26.09.2011 22:54:48

христо

Г-н Стефанов Как цяла българия знаеше за цар киро само Вие не разбрахте бе.Как тези скъпи коли и къщи се купуваха и строиха авие нищо не разбрахте.Маи има нещо друго.Или имате поръчка да не се занимавате с него или ви е купил и вас.Счки знаехте че изтрови българия с неговите ментета само вие неразбрахте.Ами като незнаете Що невземете да сиходите.С Това не нарушавам етническият мир.Но ти земи си стягаи куфарите

26.09.2011 18:13:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.