• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

ГЕРБ стартира предизборната си кампания в Търговище

ГЕРБ стартира предизборната си кампания в Търговище

Търговище /КРОСС/ С водосвет за здраве и успех ГЕРБ стартира официално предизборната си кампания в Търговище. На църковния ритуал в храм „Св. Иван Рилски" присъстваха народният представител Лили Боянова, кандидатът за кмет на община Търговище Иван Неделчев, общинския ръководител Венка Стоянова, кандидати за общински съветници и кметове на населени места, симпатизанти и граждани. „Пожелавам успешна кампания на всички и се надявам да заслужите доверието, което сме Ви гласували"- каза народният представител от ГЕРБ Лили Боянова преди да ливне менчето с вода и да откри официално предизборния щаб на партията в областния град.

Упорит, разумен и толерантен, така накратко общинският ръководител Венка Стоянова представи кандидата за кмет на община Търговище- Иван Неделчев, който е и водач на листата за общински съветници. 34год икономист, управител на банков клон в града определи като свои основни приоритети развитието на туризма, връщането на младите хора и ангажирането им в управлението на общината и привличане на европейски средства в региона.

Втора в листата за общински съветници е д-р Венка Стоянова- общински ръководител и съветник от ГЕРБ в последния мандат на местния парламент. Трети е икономистът Симеон Тасев, четвърта е националната състезателката по спортна стрелба -Антоанета Бонева. В листата са подредени още познати имена на лекари, учители, инженери, икономисти, все професионалисти доказали се в различни области.

За местните избори ГЕРБ издига кандидати за кметове и в 17 населени места в общината- в Баячево, Божурка, Вардун, Голямо Ново, Давидово, Дралфа, Здравец, Лиляк, Ловец, Макариополско, Надарево, Подгорица, Преселец, Пробуда, Разбойна, Росина и Стража. Всеки един от тях ще се бори за по - успешно развитие на региона и по -добро бъдеще за всички.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тони, какво правиш при тези Венки, Невянки, Лилянки. По нищо не се отличават от тия дето ти спретнаха допинг скандала. Това са едни змии и как само се намърдаха, че вече не остана за кого да гласуваме.

05.10.2011 17:22:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.