• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Кунева за драмата в Катуница: Ясно и отчетливо бе показано, че има две Българии

Кунева за драмата в Катуница: Ясно и отчетливо бе показано, че има две Българии

София /КРОСС/ Искрено съчувствам на хората, които загубиха децата си при сблъсъците в пловдивското село Катуница. Това, което виждаме там, е страшно, защото има тийнейджъри, има деца. Това каза Меглена Кунева, кандидат за президент, в интервю за БНТ.

Ясно и отчетливо бе показано, че има две Българии – едната е тази на хората, които можем да видим, които минават с джипове и пререждат всички, а другата – хората, които чакат на опашката, едната България е тази на богатите, а другата – на бедните, едната България са хората, които вярват, че ако държавата е добре и те ще са добре, другата – на хората, които вярват, че те трябва да са добре, коментира Кунева. Според нея корените и семената на тези две Българии са засети много отдавна. По думите й проблемът е в това, че няма чуваемост за незаконното забогатяване, това трупа много гняв, който накрая избухва. В България не знаеш защо един е богат, друг беден, посочи още Кунева.

Ако бях държавен глава, щях да свикам Консултативния съвет по национална сигурност. Случващото се в Катуница е ясен знак, че това не се търпи, заяви Меглена Кунева. Според нея не може да не се погледне и през призмата на ефекта върху етническите отношения у нас.

На въпрос каква реакция очаква от институцията, Меглена Кунева заяви, че първо очаква истината.  

По отношение на предстоящите президентски избори Кунева заяви, че президентът създава условия, за да може страната да е спокойна, президентът работи, за да може Шенген да се случи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Пълен майтап, само Светльо

27.09.2011 17:17:46

Беден

Правилно е прозряла. Необходима ни е нова комунистическа революция!

27.09.2011 09:30:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.