• 21 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7516
  •  GBP / BGN 2.3309
  •  CHF / BGN 2.0618
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Цар Киро пазел в дома си сигнали срещу себе си

Цар Киро пазел в дома си сигнали срещу себе си

В папките има и над 100 разписки от транзакции за придобиване на дялове от различни банки в България 

 

София /КРОСС/ Сигнали срещу себе си и членовете на семейството до различни институции е пазел в дома си в Катуница Кирил Рашков, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС. Това стана ясно от думите на Явор Гечев, лидер на младежката организация в БСП, който дойде в главна прокуратура, за да внесе над 500 страници с документи, открити захвърлени пред една от опожарените къщи на Цар Киро. Гечев обясни, че идва в качеството на придружител на няколко души от Катуница, които по обясними причини не желаят имената им да бъдат с поменавани. Именно те са намерили и прибрали папките, кои то днес предадоха на заместник главния прокурор Камен Ситнилски.
„Голяма част от документите са сигнали срещу самия Кирил Рашков до различни институции в страната - прокуратура, ДАНС и всичко друго, което се сетите, от най-различни хора. Интересното е, че нито един от тях няма входящ номер или нещо от сорта", ОБЯСНИ Гечев. По думите му най-вероятно това са жалби на граждани, които компетентните органи са предали на Рашков.
В папките има и над 100 разписки от транзакции за придобиване на дялове от различни банки в България, каза още Явор Гечев. Според него сортирането и описването на такъв обем документация ще отнеме на прокуратурата няколко дни.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Грешка.Първо трябваше да се побликуват.Защото сега ги пиши бегали.Всичко ще се покрие, зашото това са факти против управляващите.Голяма услуга им направихте.Те никога няма да се арестуват сами.

27.09.2011 16:39:33

Анонимен

А стига бе..е точно Явор Гечев ли намериха за посредник джанъм...и както сме почнали с чуждиците...Яворчо, дето викаше Слави - дръво неотесано, ами не знаеш ли , че гечев идва от геч, което на един познат нам чужд език значи късно...то ли ти окъсня, то ли групировката дето е парализирала БСП пак закъсня...а може и следи да замита...както и да е, опитвате се с чужда пита помен да правите...и за ръководството на БСП май трябва една "катуница"...дано не я докарате обаче до трагика...щото от оня ден се питам на кого ми прилича г-н Румен Рашков, пък той на г-н Георги Гергов мяза...даже някои хора и може да не ги различат

27.09.2011 16:20:50

Анонимен

Това единствено и само означава че моментално трябва да бъдат арестувани всички началници на въпросните институции да които са били подадени жалбите . След като тази мутра има в себе си жалбите подавани в българските правоохранителни институции срещу него , значи те са му давани от началниците им . Главния прокурор, ако не ги подведе под одговорност , вече става съучастник в престъпленията извършени от подчинените му от прокуратурата в Пловдив .

27.09.2011 16:01:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.