• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната за утре, 28 септември

Предстоящи събития в страната за утре, 28 септември

София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 09.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 10.00 часа ще се проведе седмичното заседание на Министерски съвет.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, състав на Софийски градски съд ще заседава по делото за убийството пред столичния клуб „Соло".

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 09.00 часа ще бъде открита юбилейната 10-а регионална конференция по информационна сигурност в хотел „Шератон". В конференцията ще участват зам.-министърът на вътрешните работи Димитър Георгиев и Първан Русинов, зам.-министър на транспорта.


* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 09.30 часа в зала „Роял" на хотел „Шератон" ще се проведе изнесено заседание на Комисията по образование, младеж, култура и изследвания от Комитета на регионите. На събитието ще присъстват министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът по управление на европейските фондове и общинският съветник Малина Едрева. В 12.30 часа е предвидена пресконференция.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 11.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 президентът Георги Първанов ще връчи Почетния знак на държавния глава на баскетболиста Георги Младенов.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 11.00 часа вицепрезидентът Ангел Марин ще приеме делегация на Върховния съд на Китайската народна република.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 12.30 часа в сградата на президентството Георги Първанов ще се срещне с министър-председателя на Република Корея Ким Хуан-сик.

 

***
Хасково/Кърджали /КРОСС/ Министър-председателят Бойко Борисов ще открие рехабилитирани пътни участъци в областите Хасково и Кърджали.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе Международна специализирана изложба „Наслука - лов, риболов, спорт".

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 10.00 часа ще бъде открита новата учебна година на Медицинския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски" в аулата на Университетската болница „Лозенец".

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 13.00 часа министърът на образованието Сергей Игнатов ще посети Института по математика и информатика при БАН.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 14.00 в Националния институт по правосъдието ще се проведе кръгла маса, посветена на перспективите пред електронното призоваване в българското съдопроизводство, инициирана от председателя на Върховния касационен съд проф. Лазар Груев. В нея ще участват министърът на правосъдието Маргарита Попова, министърът на транспорта Ивайло Московски, както и председателят на правната комисия в Народното събрание Искра Фидосова.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 14.00 часа в зала „Голям колегиум" на Министерство на земеделието и храните ще се проведе съвместна пресконференция на министър Мирослав Найденов и министъра на земеделието на Кралство Саудитска Арабия н. Пр. Фахад Абдулрахман Балгунаим.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 14.30 министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще открие обновената специализирана изложба „Наслука - лов, риболов, спорт" в Интер Експо Център, бул. „Цариградско шосе" 147.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 15.00 часа в Руския културно-информационен център, зала 204, ще се проведе кръгла маса на тема „Подготовка, квалификация и преквалификация на кадрите в енергетиката".
В 17.00 часа ще бъде представен първият руско-българско-английски речник на железопътните термини.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция „България и Черноморските предизвикателства".

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 11.30 часа в пресклуба на БТА ще бъде обявено началото на конкурс за късометражен филм на тема „Игри на късмета".

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 12.30 часа в пресклуба на БТА ПП „Зелените" ще даде пресконференция.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 14.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Офиса на демократични институции и човешки права към ОССЕ по повод откриването на своята Ограничена мисия за наблюдение на изборите на 23 октомври.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 17.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе церемония за връчването на годишните награди за принос в областта на свободата на информация по повод 28 септември - Международен ден на правото да знам.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 10.30 часа кандидат-кметът на София от Общност на демократичните сили Стефан Софиянски ще се срещне с председателя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов.

 

***
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 11.00 часа в София прес кандидат-президентската двойка на БСП Ивайло Калфин и Стефан Данаилов ще даде пресконференция.
В 17.30 часа Стефан Данаилов ще посети благотворителна изложба на изобразително изкуство и дърворезба на хора с увреждания в столична галерия на бул. „Мадрид" 58.

 

***
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 09.30 часа кандидат-кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и регионалният мениджър на ЧЕЗ България Петър Докладал ще открият реновирана енергийно-ефективна детска градина „Алиса" в кв. „Банишора".

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 11.00 часа кандидат-кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще присъства на началото на реконструкцията на музейната инсталация в Централната софийска синагога.

 

* * *
Пловдив /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 12.00 часа председателят на ПП ВМРО-НИЕ Петко Атанасов ще проведе пресконференция в централата на партията на ул. „Уилям Гладстон" 13.

* * *
Пловдив /КРОСС/ Утре, 28 септември кандидат-кметът на БСП в Пловдив Георги Търновалийски ще бъде специален участник в младежка инициатива в градинката на ул. „Кочо Цветанов".

* * *
Пловдив /КРОСС/ Утре, 28 септември гражданският кандидат за президент Меглена Кунева ще посети Пловдив.


* * *
Пловдив /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 13.30 часа кандидат-президентът Алексей Петров ще даде пресконференция в хотел „Тримонциум", а в 14.00 часа ще се срещне с избиратели от региона.

 

* * *
Пловдив /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 10.00 ч до 16.00 ч Информационният център на РИОСВ-Пловдив е отворен за гражданите, желаещи да научат повече за дейността на инспекцията и проблемите, по които тя работи.


* * *
София /КРОСС/ На 28 септември, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора.

 

* * *
Казанлък /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 11.30 часа в хотел „Казанлък" кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ ще присъства на откриването на предизборния щаб на ГЕРБ-Казанлък и представянето на кандидата за кмет на общината Галя Стоянова.


* * *
Стара Загора /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 18.00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще се срещнат с представители на местния бизнес в хотел „Мериан палас".
В 19.00 часа пред Областната администрация кандидатите за президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще бъдат представени пред старозагорци на предизборен концерт на ПП ГЕРБ.

 

* * *
Перник /КРОСС/ Утре, 28 септември, от 18.30 часа кандидатът за кмет на Перник Росица Янакиева ще открие предизборната си кампания пред Двореца на културата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.