• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

НАЧАЛО / ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Предстоящи събития в страната за утре, 30 септември

29 Септември 2011 | 20:50

0
Коментара
Предстоящи събития в страната за утре, 30 септември

* * *

Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в срещата на върха „Източно партньорство" в рамките на Полското председателство на ЕС във Варшава.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 9.00 часа започва парламентарният контрол в Народното събрание.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 9.30 часа Софийски градски съд ще заседава по делото срещу групата на „Наглите".

 


* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 9.00 часа в Музея на съобщенията на ул. „Гурко" № 6 Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски ще валидира пощенско-филателно издание по повод 10-годишнината от издаването на списание „Тема".

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 8.30 часа в зала „Рила" на Шератон София хотел Балкан ще се проведе пресконференция преди откриване на Седемнадесетата конференция на Централно- европейската мрежа на агенциите за недвижими имоти (CEREAN), на тема: „Демографските тенденции в Европа - възможности и предизвикателства". Конференцията започва в 9.30 часа в зала „Роял" 1.

 


* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 10.00 часа в зала „София" на Гранд хотел София главният изпълнителен директор на Българска банка за развитие Асен Ягодин ще представи екипа си и основните приоритети и цели на банката. От 11.00 часа банката ще подпише финансови споразумения с Европейския инвестиционен фонд на стойност 36 млн. евро.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 10.00 часа Комисията за защита на конкуренцията (на бул. „Витоша" № 18) ще проведе Ден на отворените врати.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 14.00 часа в зала „София" на Гранд хотел София Национален браншов синдикат „Висше образование и наука" - КНСБ ще отбележи 10 години на всеотдаен и целенасочен труд за модернизиране на висшето образование и науката, за утвърждаване авторитета на Академичната общност и за равнопоставеност в социалния диалог във ВУ и БАН.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 10.00 часа в „София прес" в. „Дума" и Съюза на българските журналисти организират публична дискусия „Достойнството и слугинажът в журналистиката" по повод 10-годишнината от смъртта и 84-годишнината от рождението на Стефан Продев.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 13.00 часа в „София прес" Център за междуетнически диалог и толерантност „Амалипе" ще даде пресконференция на тема: „Програма на Ромския прайд на 1 октомври".

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър" за представяне инициативата „Академичен парк 2020".

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Спортен клуб за интеграция „Витоша".

 


* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Съюз на пенсионерите към КТ „Подкрепа", Съюз на пенсионерите към КНСБ, „Съюз на пенсионерите 2004" и Движение на пенсионерите „Социална солидарност".

 


* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 11.00 часа в офиса на КРИБ на ул. ,,Хан Аспарух"‘ № 8 ще се проведе среща с кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

 


* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от13.00 часа Кандидат-кметът от ГЕРБ на София Йорданка Фандъкова ще се срещне с лекари от 8-о ДКЦ.

 

* * *
София /КРОСС/ Утре, 30 септември, от15.00 часа в зала „Дом паметник на загиналите" в София (бул. „Христо Ботев"48) кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин ще се срещне с представители на организацията на офицерите от запаса. Същия ден от 18.30 часа Калфин ще разговаря с хората от столичния район Красна поляна в читалище „Св. Св. Кирил и Методий" (бул. „Възкресение"62).
От 14.00 часа кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов ще присъства на откриването на паметна плоча на Стефан Продев на бул. „Панайот Волов"4 в София.

 


* * *
Варна /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 9.30 часа в зала „Пресцентър" на Фестивален комплекс Варна ще се проведе пресконференция на Варненска туристическа камара във връзка с Четвъртия Черноморски туристически форум: „Спортният туризъм - възможности за удължаване на туристическия сезон".

 


* * *
Варна /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 10.30 часа в Държавен куклен театър Варна ще има пресконференция за Международния куклен фестивал "Златният делфин", който ще се проведе от 1 до 6 октомври.

 

* * *
Варна /КРОСС/ Утре, 30 септември, председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще посети Варненска област. От 11.00 часа в заседателната зала на общината в Долни Чифлик Станишев ще се срещне с кандидатите на БСП за общински съветници и кметове и със симпатизанти. От 12.00 часа лидерът на БСП ще присъства на първата копка на спортна и детска площадка в село Пчелник. От 15.30 часа в залата на общината в Дългопол Станишев ще се срещне с кандидатите на БСП за общински съветници и кметове и със симпатизанти. От 17.00 часа на площада в Провадия лидерът на БСП ще разговаря на кафе с кандидата за кмет Филчо Филев и с младежи, а от 18.00 часа в читалище „Алеко Константинов" ще участва в откриването на предизборната кампания на БСП в Провадия. От 19.30 часа Станишев ще посети Аксаково, където ще се срещне със симпатизанти в залата на читалището.

 

* * *
Варна /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 11.00 часа от офиса на Инициативния комитет на ул. „Ген. Колев" № 92 кандидат-президентът Меглена Кунева ще води традиционния открит видео-чат, след това ще даде пресконференция. В 14.00 часа Меглена Кунева и Любомир Христов ще имат среща с обществеността на Девня, която ще се проведе пред читалището. В 15.30 часа в читалището на Дългопол ще се проведе среща с гражданите. В 18.00 часа във Варна Меглена Кунева ще отправи приветствие към участниците в IX-та конференция на Дистрикт 30, Зонта интернешънъл.

 

* * *
Варна /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 13.00 часа в Конферентната зала на хотел-галерия „Графит" ще се проведе среща на министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов и изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури Пламен Захариев с представители на Асоциацията на производителите на рибни продукти „БГ Фиш".

 

* * *
Варна /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 18.00 часа във Фестивален комплекс Варна ще бъде открита международната конференция на Zonta International.

 

* * *
Кюстендил /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 15.00 часа в залата на Читалище „Братство" Министерство на земеделието и храните и Националната служба за съвети в земеделието организират дискусия със земеделски производители в рамките на Празника на плодородието.

 

* * *
Стара Загора /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 13.30 часа в спа хотел „Калиста", Старозагорски минерални бани ще се проведе семинар на тема Развитие на балнеологията в България. Японският опит.

 

* * *
Стара Загора/Димитровград /КРОСС/ Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще открие три обекта по проект „Красива България". от 13.30 часа Министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов и кметът на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев ще обявят края на втория етап на ремонта на Дом за възрастни хора с физически увреждания в Стара Загора. Откриването на обектите в Димитровград ще бъде в 16.00 часа.


* * *
Търговище /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 11.00 часа в Пресцентъра на Областна администрация Търговище ще се проведе пресконференция във връзка със стартирането на Лот 21 Път ІІІ -704 в област Търговище.

 

* * *
Разград/Търговище /КРОСС/ Утре, 30 септември кандидатите за президент и вицепрезидент от ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Разград и Търговище. В 17:00 часа на площад „Ларго" двойката ще бъде представена на предизборния концерт на ГЕРБ в град Разград. В 19:00 часа на площад „Свобода" Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще бъдат представени и пред жителите на град Търговище.


* * *
Разград/Търговище /КРОСС/ Утре, 30 септември, педседателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Разград и Търговище.

 

* * *
Силистра /КРОСС/ Утре, 30 септември, от 15.00 часа в конферентната зала на хотел „Дръстър" в Силистра кандидатът за президент Алексей Петров ще даде пресконференция. В 17.00 часа ще се срещне със симпатизанти в Пенсионерски клуб 5 „Димитър Дончев", ул. „Бойка Войвода" 2. В 18.30 часа ще се срещне с избиратели в Зала 13 на Художествена галерия, ул. „Симеон Велики" 35.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.