• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Поредно велошествие във Варна

Поредно велошествие във Варна

Варна /КРОСС/ В края на септември започва и шестото велошествие "В търсене на забравената велоалея", информират организаторите на събитието.

На предните пет шествия, варненци показаха волята и подкрепата си, за нашите искания чрез увеличаващия се брой на участниците всеки следващ път:

- 22-ри Април - 50 човека
- 27-ми Май - 120 човека
- 24-ти Юни - 150 човека
- 29-ти Юли - 175 човека
- 26-ти Август - 195 човека

Затова не ни остава друго освен да вървим напред, да се борим за запазване на тази увеличаваща се тенденция и да наложим събитието като традиционно.

На предишното шествие направихме едно съществено нововъведение. ПОДПИСАХМЕ ПЕТИЦИЯ С ИСКАНИЯ адресирани до кмета, общината и общинския съвет. Решихме да правим това на всяко следващо шествие и всеки път ще внасяме петицията, като по този начин ще адресираме директно исканията си до управляващите.

Очакваме този път броят на участниците да е над 200 велосипедиста. Така че яхвайте велосипедите и елате в петък от 18:30 часа на малкия вход на Морската градина срещу ИУ-Варна. Ще потеглим в 19:00 часа и ще минем по построената част и по не построената част от велоалеята. Поканете и приятелите си!

С оглед на това, че вече се стъмва много по-рано и част от шествието ще е по тъмно смятаме за ОСОБЕНО ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО УЧАСТНИЦИТЕ ДА БЪДАТ СЪС СИГНАЛНИ СВЕТЛИНИ, ФАРОВЕ И СВЕТООТРАЗИТЕЛНИ ЖИЛЕТКИ!

Елате и този път да подкрепите каузата ни! Елате да покараме, да залепите стикер на паркирал на велоалеята автомобил (разтоварващо е), да се запознаете с нови хора със сходни интереси, да покажете че сте недоволни.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.