• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Попова: С Плевнелиев се кандидатирахме, за да може хората в България да задават дневния ред

Попова: С Плевнелиев се кандидатирахме, за да може хората в България да задават дневния ред

Своге /КРОСС/ Заедно с г-н Росен Плевнелиев решихме да се кандидатираме за президент и вицепрезидент, за да може хората в България да задават дневния ред на страната. Това каза кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Маргарита Попова в град Своге, от където започва нейната професионалната кариера като прокурор през 1991 г. Кандидатът за вицепрезидент поздрави хората от Своге, които откриха официално предизборната кампания на ГЕРБ в общината. „Връзката между мен и хората в Своге е много силна. Дойдох и не исках да си тръгна. Вълнувам се, защото тук станах юрист и се обрекох на закона и до момента служа на закона”, каза още Попова. „Когато стана вицепрезидент на президента Росен Плевнелиев, тежките врати на президентската институция ще са отворени за вас“, каза още Попова. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Своге Жоро Цветков благодари на Маргарита Попова, че е избрала Своге за един от първите градове, които посещава по време на предизборната кампания. Той представи основните акценти от програмата си за управление на общината, сред които открои решенията за най-тежкия проблем, трупан с години - липсата на водата в града и повечето села в общината.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Много си зле бе човек.Какви глупости говориш сутринта по нова телевизия????.тя България пламти ти глупости ръсиш ,че не се интересуват хората от Катуница..Поредното медийно затъмнение в страната за да не се срути и без това паднали рейтинг на ГЕРБ!!!

30.09.2011 12:33:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.