• 01 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Ердоган посети Тетово и каза: Ние Вас никога не можем да ви забравим, защото между Вас има внуци на османлиите

Ердоган посети Тетово и каза: Ние Вас никога не можем да ви забравим, защото между Вас има внуци на османлиите

Скопие, РМакедония /КРОСС/ Премиерът на Република Турция Реджеп Тайп Ердоган в рамките двудневното си посещение в РМакедония отиде днес в Тетово, където участва в петъчните молитви в Шарената джамия, след което направи кратко обръщение към присъстващите. В него той подчерта, че в Тетово се намира за втори път, след 11 години. Той поласка присъстващите, като "призна", че след посещението му в града "формирали Партията на справедливостта и прогреса", пише в днешния си брой македонския ежедневник "Дневник".

"През 2002 г. спечелихме властта и ви обещавам, че през 2023 г., когато ще се отбележат 100 години от създаването на Република Турция, ние ще бъдем в първите десет най-развити икономики в света. Ние Вас никога не можем да ви забравим, защото между Вас има внуци на османците. Ние имаме наши братя и в Босна, и в Прищина и Призрен, и в Скопие, Битоля, Охрид, Дебър, Тетово", каза турският премиер.

В делегацията на Ердоган участват голям брой министри, депутати и градоначалници, както и бившия централен-нападател на турския национален отбор по футбол Хакан Шукур. Те участваха в тържественото откриване на приемната сграда на тетовското мюфтийство.

След Тетово, Ердоган ще посети Гостивар и ще завърши обиколката си в Охрид.

/НИ/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

д-р Михаил Николов

Турчинът е арогантен,но последователан в реализирането постановките на доктрината на техният външен министър за паносма низма.Навсякъде провокира и открито проповядва стремежа на Турция за възстановяване границите на Османската империя. А ние спим и позволяваме да ни приспиват сеячите на розовата евро пейска мъгла старателно пускана от наши продали се безотечественици глобалисти и безгръбначни псевдополитици.

02.10.2011 22:59:29

Анонимен

ориенталският манталитет е най-изявен в тези части на Балканския полуостров- фиромска македония,косово,албания ,санджак и босна

01.10.2011 17:07:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.