• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Величко Апостолов и трупата на Нешка Робева препълниха Летния театър в Пловдив

Величко Апостолов и трупата на Нешка Робева препълниха Летния театър в Пловдив

Пловдив /КРОСС/ „Последните ще станат първи!" Този цитат от Библията припомни Величко Апостолов по време на откриването на кампанията си на 29 септември вечерта, във връзка с факта, че последен от кандидатите за кмет на Пловдив даде официален старт на предизборната надпревара. Величко Апостолов плюс световната класа на трупата на Нешка Робева се оказаха изключително силна комбинация. Толкова силна, че изпълниха до краен предел Летния театър, а някои от зрителите изгледаха спектакъла насядали по стълбите. Така многообещаващо Величко Апостолов даде старт на предизборната си кампания.
Преди спектакъла младият юрист покани на сцената част от кандидатите за общински съветници от своята гражданската листа, с мандат от ПП „Обединени социалдемократи" и призова: „Нека с вашата помощ да спечелим като гласувате за мен и моите съветници с №40 в бюлетината!".
Величко Апостолов поиска всички, дошли на спектакъла, да убедят и да заведат до урните поне още девет човека, които да гласуват за него. „Ако вие направите това Пловдив ще бъде различен - красив, космополитен, защото „Аз съм другият кмет", „Аз съм другото бъдеще", припомни той слоганите на своята предизборна борба.
Кандидатът за кмет подчерта, че тази вечер Пловдив поставя едно ново прозрачно начало в осигуряването на финанси за изборите - за първи път в България се набират средства за подпомагане на предизборна кампания чрез продажбата на билети за спектакъл. Така всеки, закупил билет, става спонсор на Величко Апостолов. „Когато ме видите на билбордовете, по телевизията или във вестниците - ще знаете, че в това малка частичка участие имате и вие", каза Величко Апостолов и подчерта, че всички, купили си билет за спектакъла имат право да потърсят отчет за изразходването на средствата.
„Щом ме подкрепихте по този начин, очаквам да подкрепите мен и екипа ми и на 23-ти октомври", призова Величко Апостолов и получи в отговор бурни аплодисменти.
Веднага след това танцьорите от „Нешанъл арт" на Нешка Робева нажежиха атмосферата в театъра до краен предел със спектакъла си „Видрица".
„Искам да аплодираме невероятната Нешка" каза в края на представлението Величко Апостолов и отново взриви публиката. Великата Нешка Робева се качи на сцената и след като благодари за възможността танцьорите й да играят пред пловдивска публика прикани присъстващите да отидат до урните на изборите: „Гласувайте по съвест", призова тя.
Дошлите на откриването на кампанията откриха в лицето на Величко Апостолов своя лидер, новият управленец, който има знанията, уменията и енергията да промени статуквото. Повече от час след приключване на спектакъла кандидатът за кмет раздаваше автографи върху книжката със съкратения вариант на неговата програма за управление и развитие на Пловдив.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.