• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще посети Област Ямбол

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще посети Област Ямбол

София /КРОСС/ На 02.10.2011 г. /неделя/ кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Пленвлиев и Маргарита Попова ще посетят Област Ямбол. В 14:15 часа двойката ще се срещне пред кметството с жителите на село Кукорево в Община Тунджа. На срещата кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Тунджа Иван Йоргов ще представи приоритетите си за развитието на общината и решаването на проблемите в местните села.

В 15:45 часа Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще разговарят с жителите на общините Елхово и Болярово пред читалище „Развитие" в град Елхово. Приопритетите си за развитие на района ще представи кандидата на ГЕРБ за кмет на Елхово Петър Киров.

В 17:30 часа двойката ще се срещне с членове на ГЕРБ и с кандидатите на партията за общински кметове и съветници от общините Ямбол и Тунджа. На срещата в голямата зала на Община Ямбол ще бъдат обсъдени основните проблеми на региона и възможностите за решаването им.

В 19:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде представена пред гражданите на Ямбол по време на предизборния концерт на партията. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет на Ямбол от ГЕРБ Георги Славов и кандидатите за общински кметове и съветници от областта. В събитието ще участват още народните представители от ГЕРБ-Ямбол Анастас Анастасов, Александър Стойков и Светослав Топнчев и областният управител на Ямбол Таня Димитрова. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Графа, Веселин Маринов, ансамбъл „Българе" и актьорите Димитър Рачков, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов и техни колеги.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.