• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Обединени земеделци дадоха старт на кампанията си

Обединени земеделци дадоха старт на кампанията си

София /КРОСС/ Коалиция „Съюз Обединени земеделци, Радикалдемократи и БСДП" откри официално предизборната си кампания за местните избори. На събитието, което се състоя в градинката пред храма „Св. Дух" в столичния квартал „Надежда", присъстваха представители на коалиционната листа за общински съветници в София и членове на националните ръководства на трите партии. Гост на тържеството бе и кандидатът на Синята коалиция за столичен кмет Прошко Прошков.
„Приятели от Обединени земеделци, Радикалдемократи, Социалдемократи, зная, че ще работим заедно в Общинския съвет за развитието на София", каза в приветствието си Прошко Прошков. Той подчерта голямата разлика в стандарта на южните и северните квартали на града. По думите през последните 20 години южните части са модернизирани, за сметка на северните, където липсват комунални екстри. А тези квартали, сред които е и „Надежда", имат голям потенциал и ние ще работим за реализирането му, подчерта кандидатът за кмет.
„Искаме да изградим европейска зелена столица, която да бъде приятен дом за живеене. Искаме столица, освободена от този 20-годишен модел на управление, който не доведе до желания просперитет за града ни", заяви от своя страна зам.-председателят на Обединени земеделци Георги Каркъмов. Днес, на този светъл църковен празник Покров Богородичен, призоваваме хората да бъдат обединени от християнските добродетели. Нека чрез тях се противопоставим на организираните протести, които носят в себе си заразата на етническа нетолерантност, завърши той.
Коалиция „Съюз Обединени земеделци, Радикалдемократи и БСДП" в София показа, че любовта и разбирателството могат да победят етническото противопоставяне в обществото, което някои се опитват да наложат, каза председателят на БСДП Йордан Нихризов.
Той призова столичани да дадат доверието си на кандидатите за общински съветници от коалиционната листа като гласуват с №34 в интегралната бюлетина. Това е екип от хора с познания и опит, които искат да превърнат София в съвременен европейски град, в столица на граждани на Обединена Европа, каза още Нихризов.
В листата на коалицията влизат професионалисти, хора, милеещи за своя град. Подкрепете ги, за просперитета на София, обърна се към множеството лидерът на РДП Захари Петров. Отворете сърцата си, и нека на този светъл празник Покров Богородичен, измолим за нашия град и за себе си покровителството на Божията майка, призова съгражданите си той.
Ние, кандидатите за общински съветници на коалицията, ще работим в услуга на столичани и за просперитета на София, заяви водачът на листата Таня Дилова (ПП Обединени земеделци). Тя също призова хората да се противопоставят на етническа нетърпимост с толерантност и разбирателство.
На тържеството бяха раздадени фланелки с надпис „Не на омразата, не на парата, спазвай закона, обичай брата!"
По повод християнския празник „Покров Богородичен" и празника на възрастните хора в България всички присъстващи получиха от осветения курбан.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.