• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Цветан Цветанов ще посети област Русе

Цветан Цветанов ще посети област Русе

София /КРОСС/ На 03.10.2011 г. /понеделник/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Русе. В 9:00 часа Цветанов ще се срещне с работници и служители на предприятие за производство на биодизел ,,Астра БИО ПЛАН‘‘ в град Сливо поле ул. ,,България‘‘ 23. На събитието ще присъстват и народните представители от ГЕРБ - Русе Пламен Нунев и Десислава Атанасова, кандидатът за кмет на Община Сливо поле Валентин Атанасов и кандидати за общински съветници.

В 9:30 часа председателят на предизборения щаб ще се срещне с работниците на фирма ,,Солей‘‘.

В 10.10 часа Цветан Цветанов ще участва в официалното откриване на обновената църква ,, Свети Георги‘‘ на ул. ,,Тунджа‘‘ 1 в село Ряхово. Свещеници ще извършат тържествен водосвет.

В 11:30 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ и представители на малкия и среден бизнес на Община Иваново. Срещата ще се проведе в конферентната зала на потребителска кооперация „Правда”, село Щръклево. На нея ще присъства и кандидатът за кмет на Община Иваново Георги Миланов, кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и кандидатите за кметове на кметства в общината.

В 14:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на Община Борово д-р Иван Попов, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в общината. Срещата ще се проведе в клуба на ГЕРБ – Борово на ул. ,,Патриарх Евтимий‘‘ 3А.

В 16:00 часа Цветанов ще открие офис на ПП ГЕРБ –Две могили на бул. ,,България‘‘ 74. На откриването ще присъства и кандидатът за кмет на партията за Две Могили Боян Иванов.

В 18:15 часа Цветан Цветанов ще посети мобилния предизборен щаб на ГЕРБ –Русе, който е разположен на площад „Свобода“.

В 18:30 часа председателят на предизборния щаб на ГЕРБ ще представи кандидат-президентската двойка на партията Росен Плевнелиев и Маргарита Попова на предизборен концерт в Русе. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет от ГЕРБ на Община Русе Пламен Стоилов, листата общински съветници и кандидати за кметове от областта.  Концертът ще се проведе на площад „Свобода“. 

         

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Физкултурника Пламен Нунев и любовницата му,ще посрещнат другия физкултурник Цвъко Цветанов. Смешки колкото искаш.!

02.10.2011 21:04:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.