• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Румен Христов: С Калфин ще сме на балотаж

Румен Христов: С Калфин ще сме на балотаж

 

София /КРОСС/ В България има остра липса, остър недостиг на справедливост – икономическа, социална, правна. Хората живеят зле. По последни данни всеки трети млад човек у нас е безработен. Всичко това води до ескалация на напрежението. Това е много опасно и час по-скоро трябва да бъде решено. Това каза Румен Христов, кандидат за президент, издигнат от Коалиция „Съюз на десните сили”, в интервю за БНТ, по повод случващото се в пловдивското село Катуница.

Кандидатът за вицепрезидент Емануил Йорданов заяви, че действията на ръководството на МВР не бяха адекватни, то отсъстваше. По думите на Йорданов заместниците на Цветан Цветанов не са могли да реагират в една сложна ситуация. „За мен е съмнително дали и самият Цветанов щеше да реагира адекватно в случая”, добави още бившият вътрешен министър. „Важно за служителите е министърът им да ги води, а не да се крие”, подчерта още Емануил Йорданов.

По отношение на предстоящите избори и социологическите изследвания, Христов заяви, че десницата има нужда от подкрепа и от реабилитация. Мисля, че ще стигнем до балотаж, посочи още той. На въпрос с кого се виждат на балотаж на изборите, Христов заяви, че това ще бъде Ивайло Калфин.

Управлението на ОДС с министър-председател Иван Костов беше най-успешното за страната, заяви Христов и поясни, че дясното управление извади тогава (1997-2001 г.) страната от криза. А сега отново сме в криза и ние можем да се справим, ние сме хора с опит, безспорни демократи, подчерта Румен Христов. Христов още веднъж подчерта, че разцепление в дясно няма.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.