• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Сидеров: БСП, ГЕРБ и ДПС са срещу „Атака”, защото разчитат на цигански гласове

Сидеров: БСП, ГЕРБ  и ДПС са срещу „Атака”, защото разчитат на цигански гласове

 

София /КРОСС/ В момента се представя една много лоша картина – че в България има вандализъм. Къде в страната има едно счупено стъкло, една счупена кола? Това каза Волен Сидеров, лидер на „Атака”, кандидат за президент, в интервю за Нова телевизия. Борисов и ГЕРБ ни дължат МВР. Това става с коалиционно споразумение. Това е нормалната политическа форма във властта, посочи още Сидеров. Ние дадохме предложения на управляващата партия за решаването на проблемите след сблъсъците в Катуница, но правителството си прави оглушки, посочи още лидерът на „Атака”. БСП, ГЕРБ и ДПС са срещу „Атака”, защото всички те разчитат на цигански гласове. Според Сидеров тези проблеми са проблеми, от които зависи бъдещето на българската нация.

От своя страна Павел Шопов, кандидат за вицепрезидент, заяви, че след случващото се в пловдивското село Катуница Народното събрание по никакъв начин не е реагирало.

В студиото на Нова телевизия лидерът на „Атака” Волен Сидеров заяви, че циганинът Илия Илиев, лидер на ДРОМ, е по-голям мафиот от Цар Киро. Той беше уличен за продажба на хора, а в момента е общински съветник от ГЕРБ. Илия Илиев има политически чадър от ПП ГЕРБ. Той е приготвил циганските гласове за Плевнелиев, посочи още Сидеров.

Илия Илиев позвъни в ефира на Нова телевизия и призова Националната агенция за приходите (НАП) да стартира проверка за него. Лидерът на „Атака” е с неуравновесена психика. Илиев попита защо, откакто Сидеров е във властта, неговата жена ходи в Италия да пазарува. Откакто е депутат, Сидеров е милионер, посочи още Илиев.   

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Адолф Ганев

Не гласувайте за ГЕРБ. Техен член и общински съветник е най устатия, оплакващ се циганин Илия Илиев.

03.10.2011 13:16:59

китаец

Който разчита на цигански гласове ще си остане само с тях. Българи няма да гласуват за него. Вече гледам предизборните плакати на кандидатите за общински съветници. Няма да гласувам за такива където има цигани.

03.10.2011 13:06:25

Алитиа

българите ще се върнат в българия когато при тази безработица българина когато си посее на нивата нещо и когато отиде на тази същата нива есента отиде и намери там продукта които е посял през пролетта и никои не го е откраднал ....така 4е няма основание правителството да се оплаква 4е хората бягали в 4ужбина заради кризата ,това са глупости ,,хората бягат от безхаберието на правителството

03.10.2011 12:44:21

Алитиа

на съседната улица има блок с цигани ,,една ве4ер решиха 4е са в българия и надуха музика от тяхната ,,веднага ги предупредиха музиката вътре и да не се 4ува отвън ,не си взеха бележка на следващата ве4ер отново същата работа, на другата сутрин от общината пратиха две бригади озеленители и отрязаха вси4ки дървета около блока и храсти ,,ве4ерта няма музика а вси4ки като насрани ,,вероятно са ги предупредили при следваща издънка ще ги натоварят за българия

03.10.2011 12:34:32

Алитиа

да не се крият управляващите зад европеиски ценности..тук в европа има ред които се спазва от вси..циганите тук са като мушички никои не заплашва с нарушение на правата им..

03.10.2011 12:11:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.