• 29 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.7973
  •  GBP / BGN 2.2988
  •  CHF / BGN 1.9740
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за 4 октомври

Предстоящи събития в страната за 4 октомври

София /КРОСС/ Във вторник, 4 октомври 2011 г., от 11.30 часа на церемония в Гербовата зала на "Дондуков" 2 президентът Георги Първанов ще награди лауреатите в многонационалния екологичен проект "Околната среда градим мостове - млади хора в европейски диалог", който се провежда под патронажа на държавния глава.
***
София /КРОСС/ Във вторник, 4 октомври 2011 г., от 9.30 часа на церемония в Гербовата зала на "Дондуков" 2 за девети пореден път президентът Георги Първанов ще връчи наградата "Джон Атанасов" за постижения в развитието на информационното общество на името на известния учен от български произход и създател на първия цифров електронен компютър в света Джон Атанасов.
***
София /КРОСС/ Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще открие кръгла маса на тема „Международният стандарт ISO 26000 - "Ръководство за социална отговорност" утре, 4 октомври 2011 година. Началото на форума е в 10:00 часа, в Българската търговско-промишлена палата.
***
София /КРОСС/ На 4 октомври от 18.30 часа Иван Кулеков, Людмил Станев, Весел Цанков, Йордан Попов, Румен Белчев, Борис Арнаудов, Божидар Томов, Димитър Бежански, Любомир Методиев и Петър Софрониев, със специалното участие на Васко Кръпката, в книжарница „Хеликон - Витоша" ще четат текстове на писателя Кръстьо Кръстев, който ни напусна преди две години.
***
София /КРОСС/ На 4 октомври 2011г. /вторник/ от 18.00 часа в аулата на Университета по архитектура, строителство и геодезия в София кандидатът за президент Ивайло Калфин, кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов и председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще се срещнат със столичния партиен актив. На срещата ще присъстват кандидатът за кмет на София Георги Кадиев и председателят на Градския съвет на БСП Румен Овчаров.
По- рано през деня Ивайло Калфин ще присъства на земеделска кръгла маса от 11.00 часа на ул. „Врабча"1 в София.
* * *
София /КРОСС/ От 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще гледа делото за убийството на студента Стоян Балтов пред дискотека „Амнезия" в Студентски град.

* * *
София /КРОСС/ От 9.30 часа до 16.30 часа в зала А на Българска Търговско-Промишлена Палата на ул. „Искър" № 9 ще се проведе кръгла маса на тема: „Международният стандарт ISO 26000 - Ръководство за социална отговорност". Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще открие кръглата маса.

* * *
София /КРОСС/ В 10.00 часа Държавната комисия за енергийно и водно регулиране ще проведе открити заседания.

* * *
София /КРОСС/ От 10.00 часа в хотел „България" - зала „Десислава" ще се проведе Национална конференция на тема „Жените в политиката". Дискусията официално ще открият президентът на КНСБ Пламен Димитров, д-р Марк Майнардус - ръководител на бюрото на Фондация „Фридрих Еберт" - София и Янка Такева - председател на Обществен женски парламент - 21 век и СБУ - КНСБ. Ще присъства Йорданка Фандъкова.

* * *
София /КРОСС/ От 10.00 часа в зала 2436, блок 2 на Техническия университет - София ще бъде открита официално новата учебна лаборатория по „Интелигентни измервателни системи".

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 часа в зала 101 на МВнР ще се проведе редовен брифинг на говорителя на министерството Весела Чернева.

* * *
София /КРОСС/ В 11.00 часа в Централно управление - БАН на ул. „15 ноември" 1 Председателят на БАН акад. Никола Съботинов и ректорът на МУ-София проф. Ваньо Митев ще подпишат рамково споразумение.

* * *
София /КРОСС/ В 11.00 часа заместник-кметът на София Мария Бояджийска ще направи утре - 4 октомври, проверка на изпълнението на реконструкцията на фонтана и главния вход на „Южен парк" откъм ул. „Бяла черква" и бул. „Витоша".

* * *
София /КРОСС/ От 12.30 часа в зала „Александър" на гранд-хотел „Радисън" ще се проведе пресконференция във връзка с научна конференция „Форум за стратегии в науката".
***
Съединение /КРОСС/ На 4 октомври /вторник/, от 11.00 часа в залата на oбщината в Съединение кандидатът на РЗС за президент Атанас Семов, председателят на Централния предизборен щаб Яне Янев и кандидатът на РЗС за кмет на Общината Запрянка Ходжева ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.