• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Ахмед Доган: Управлението се провали във всяко отношение

Ахмед Доган: Управлението се провали във всяко отношение

 

с.Вълнари /КРОСС/ „Управлението се провали във всяко отношение, защото бяха неподготвени. Нямаха и нямат никаква визия за управлението на страната, защото дойдоха на власт  в резултат на емоционален вот. Защото превърнаха в модел своеволията, насаждането на страх и циркаджийството в политика. Нашата цел е да създадем условия за предсрочни парламентарни избори, тък като ако оставим всичко това да продължи още две години, няма да можем обясним на децата си, защо допуснахме това да се случи.”.  С тези думи се обърна към събралото се множество лидерът на ДПС Ахмед Доган на предизборен митинг в с.Вълнари. Той заяви, че е крайно време държавата да започне да се развива нормално, а за да се случи това управляващата партия трябва да си отиде, защото са некомпетентни, неподготвени и са се провалили във всяко едно отношение.

„По време на нашия мандат в страната влязоха над 25 млрд евро чуждестранни инвестиции за 4 години. В техния мандат до този момент те са нула. Ние имахме фискален резерв над 8 млрд лв. От тях сега ги няма половината.”, каза Доган и нарече това което правят сега ГЕРБ „пародия на политика”.

„За президентския вот искам да кажа, че ще си останат само с мечтата, че ще имат президент.” заяви председателят на ДПС. Нашата цел е да създадем условия за предсрочни парламентарни избори, каза още Доган и допълни, че в противен случай държавата и всички ние ще платим много висока цена, ако това продължи. Според лидера на ДПС единственият шанс за ускорено развитие за осигуряване на чуждестанни инвестиции и развитие на страната са предсрочни избори. Държавата трябва да започне да се развива нормално с ясна визия за развитие, а не с ножици за рязане на лентички, каза още в заключение Доган

На предизборния митинг в с.Вълнари, общ.Никола Козлево, обл.Шумен. присъстваха още заместник- председателите на ДПС Алиосман Имамов, Рушен Риза  и Христо Бисеров, който е и депутат от шуменския многоизбирателен район, народните представители Искра Михайлова, Нигяр Джафер и Четин Казак, секретарят на ЦОБ на ДПС Мустафа Карадайъ, Турхан Каракаш- кандидат и настоящ кмет на община Никола Козлево, Недрет Джелил- кандидат- кмет на с.Вълнари, областният председател на ДПС Шумен, настоящ и кандидат- кмет на Хитрино Нуредин Исмаил, Нида Ахмедов- кандидат и настоящ кмет на Каолиново, зам.-председателят на Младежко ДПС Ридван Исмаилов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Българин

Ахмед Доган е жестоко прав. Само дето не говори и за предателите от "Атака" и фюрерът Волен Сидеров, коалиционен партньор на Герб, които под диктовката на Русия създават безредици у нас.

03.10.2011 21:15:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.