• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

РЗС: Мартин Димитров и Иван Костов да кажат дали приемат тайно договорите гласове с Доган

РЗС: Мартин Димитров и Иван Костов да кажат дали приемат тайно договорите гласове с Доган

 

София /КРОСС/ Възразяваме срещу тайната договорка между ДПС и Румен Христов от СДС и настояваме лидерите на СДС и ДСБ да кажат на глас приемат ли тайно договорените с Ахмед Доган гласове. Това се казва в позиция на РЗС, изпратена в редакцията на Информационна агенция КРОСС. Нямаме нищо против Мартин Димитров и Румен Христов публично да седнат до Ахмед Доган и да признаят какво ги обединява. Но сме категорично против задкулисната демокрация и комерсиалните договорки зад гърба на избирателите, се казва още в съобщението.

От РЗС заявяват, че са получили потвърдена информация от няколко източника в средите на ДПС, че в последните 2-3 дни от обиколката на Доган в Лудогорието след събранията и на характерните за ДПС запои е дал знак в Разград, Търговище, Силистренско, масово да се гласува за Румен Христов на първи тур.

„Имаме информация и от други „крепости” на Доган като Кърджали, Стамболово, Руен, Якоруда и Велинград, че местните структури на ДПС разпространяват от човек на човек позивната „На първия тур – за синьото!”

Вчерашното изявление на Лютви Местан всъщност е в негов стил витиевато признание на този процес. Основният мотив за подкрепата на Доган към фалшивия десен формат е, че в него не влиза Иван Костов и това напълно се вписва в стратегията за разбиване на Синята коалиция на сегашния сив кардинал на ДПС и бивш на СДС Христо Бисеров. Подкрепата на ДПС за десния кандидат-президент ще бъде пагубна и в София за резултата на Прошко Прошков, който единствен може да спре Фандъкова. Очакваме поне ДСБ категорично да се разграничи от донорството за Румен Христов на ДПС”.

От РЗС призовават СДС да си признаят, защото „така е по-честно”.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

РЗС

РЗС-тата чак сега ли го разбраха? Той самия Р. Христов си призна че очаква да е на балотаж, като пропусна да спомене с кои гласове! Никой не вярва, че с гласовете на черния Ваньо, очилаткото Маатинчо, усмихнатото лице на корупцията Софиянски, разрушителя на мавзолея, но и на СДС - Бъки, политически трупове като Любен Дилов - син и Праматарски може да постигне нещо! Договорката на Р. Христов с Хр. Бисеров се потвърди и от Й. Цонев. Нека да им е честит Доган и дано ги доганоса, т.е. анатемоса!

04.10.2011 10:09:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.