• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Кадиев поздравява учителите в Международен ден на учителя

Кадиев поздравява учителите в Международен ден на учителя

 

София /КРОСС/ Кандидатът за кмет на София Георги Кадиев с писмо до Информационна агенция КРОСС поздрави с днешния Международен ден на учителя поздрави всички учители у нас. „Отправям своите поздрави към хилядите столични учители в училищата и детските градини на София по случай Международния ден на учителя. Желая Ви здраве, хубави дни и любов, желая Ви да получавате искрено признание за Вашия труд”, се казва в съобщението. „Преди да съм политик, преди да съм кандидат за кмет на София, аз съм родител и гражданин на столицата. Благодарен съм за Вашата професионална всеотдайност, за Вашата доброжелателност и старание да учите и възпитавате децата ни. Вие им помагате да израснат като честни и образовани хора, да осмислят и приемат като свои нравствените ценности на обществото. Учите ги да търсят истините за света, да си задават въпроси и да намират отговорите им, да се трудят и да ценят плодовете на труда – своя и на останалите.

Живеем в сложни времена. Предизвикателствата на ежедневието често поставят на изпитание способността ни да превъзмогваме затрудненията и да продължим напред. Съзнавам своята човешка и политическа отговорност, съзнавам необходимостта от подкрепа на столичното учителство от страна на общината, както и изключителната значимост на постигането на качествено образование.

Затова аз обещавам да работя за Вас: за да имате по-добри условия на труд, достойно и мотивиращо заплащане, навременна и полезна безплатна квалификация; за да има места в детските градини; за да има занимания по спорт и по интереси в извънучебно време, финансирани от общински фондове; за да са осветени и опазени дворовете на училища и детски градини, като общината отново поеме разходите за охрана на сградите; за да могат младите столичани да събират сили в детски лагери, а не в прескъпи хотели. Прекланям се пред Вас. В мое лице столичното учителство има верен приятел и помощник”, се казва още в обръщението на Кадиев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.